EDGE OF TOMORROW: Vezi Un Trailer Fabulos Pentru Filmul Sci-Fi Cu TOM CRUISE Şi EMILY BLUNT

Pe lângă faptul că ne explică complotul filmului sci-fi Edge Of Tomorrow, noul trailer fantastic lansat astăzi, este plin de acţiune SF, efecte speciale şi o interpretare de zile mari pentru Emily Blunt.

EDGE OF TOMORROW: Trailer Nou Fabulos Pentru Filmul Sci-Fi Cu TOM CRUISE Şi EMILY BLUNT

Tom Cruise devine încet dar sigur, unul din actorii ce va fi pomenit de majoritatea fanilor de filme science-fiction, mai ales că actorul este un fan al genului, făcându-şi apariţia şi anul trecut, tot într-un film sci-fi. În Edge Of Tomorrow, Tom Cruise joacă rolul unui ofițer militar ce este ucis în primele minute ale unei lupte purtată cu o rasă extraterestră ce vrea să invadeze pământul. El nu rămâne mort şi în mod inexplicabil, se trezeşte în aceeaşi dimineață fatală dinaintea luptei, forțat să retrăiască aceeaşi zi, ce îl blochează într-o buclă temporală ce se repetă zilnic. Dar, acest lucru îi va permite să devină un soldat mai bun, iar cu ajutorul unei luptătoare a Forţelor Speciale pe nume Rita Vrataski (Emily Blunt), ar putea schimba soarta omenirii odată pentru totdeuna.

TOM CRUISE Şi EMILY BLUNT În Filmul Sci-fi Edge Of Tomorrow

Nu ştiu dacă este de vină Tom Cruise, dar chiar îmi place foarte mult povestea filmului şi consider că scenariul ar putea avea câteva întorsături interesante la mijloc. Totuşi, premisa filmului ridică o întrebare destul de importantă: este oare gravitatea repetării aceleaşi zile de către personajul principal, marginalizată de dependența de acţiune cu care majoritatea filmelor sci-fi noi se confruntă? Adică, am văzut şi în trecut filme sci-fi bune, filme ce au avut un scenariu destul de întortocheat şi oarecum original, dar din care fanii s-au plâns că a lipsit acţiunea.  Va reuşi oare filmul Edge Of Tomorrow să menţină acel echilibru între complotul inteligent şi acţiunea petrecută în film?

Tom Cruise Şi Emily Blunt În Filmul Sci-fi Edge Of Tomorrow

Oricum va fi, acțiunea epică din noul trailer pentru Edge Of Tomorrow, acţiune ce ar trebui să se desfășoare într-un viitor apropiat, nu dezamăgeşte cu absolut nimic, iar plusul acestui trailer, este cu siguranţă interpretarea rolului personajului feminin puternic şi experimentat al actriţei Emily Blunt. Aproape aş putea spune că actriţa, va fura toată splendoarea acestui film sci-fi şi va ieşi în evidenţă mai mult decât megastarul Tom Cruise.
După cum am mai spus, regizorul Doug Liman pare să fi încropit un film intens, palpitant şi o premisă destul de atractivă pentru fanii genului SF.  Deși există o mulțime de efecte speciale, estetica cadrelor din acest trailer nou, cât şi din primul trailer, par a avea un caracter mult mai pământean și chiar mai realist.

Poster Edge Of Tomorrow - Emily Blunt

Filmul regizat de Doug Liman şi scris de Christopher McQuarrie, mai are în distribuţie actori ca Bill Paxton, Lara Pulver și Jeremy Piven.
Edge Of Tomorrow, va ajunge în cinematografe pe 6 Iunie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.