Filmările Pentru FAST AND FURIOUS 7 Se Vor Relua Luna Viitoare

Declaraţiile celor de la Universal Studios, dezvăluie că filmările şi producţia filmului Fast And Furious 7 se vor relua în luna Aprilie.

Distribuţia din Fast And Furious 7 pe platourile de filmare

Producţia filmului Fast And Furious 7, a fost oprită încă de anul trecut din luna noiembrie, asta după șocanta și tristă moarte tragică a unuia dintre starurile francizei, actorul Paul Walker. În săptămânile ce au urmat de la trecerea în nefiinţă a starului Paul Walker, filmul Fast And Furious 7, a fost înconjurat de multă incertitudine, mai ales că nimeni nu ştia modul în care cei de la Universal vor merge mai departe cu franciza Fast And Furios, după moartea unuia din principalii actori.

Paul Walker, Vin Diesel şi Kurt Russel pe platourile de filmare Fast And Furious 7

Am aflat cu toţii că filmul era deja în mijlocul producției atunci când s-a întâmplat accidentul, iar după ce studioul a mutat oficial data de lansare a filmului regizat de James Wan, din iulie anul acesta, în aprilie 2015, am aflat că toate părțile implicate în franciza, au stabilit modul în care vor continua: caracterul lui Paul Walker va fi retras în Fast & Furious 7.
Scenaristul Chris Morgan a fost adus la bordul francizei pentru a revizui scenariul filmului, iar după cum spun surse apropiate producătorilor, scenariul pentru Fast And Furious 7, nu îl va ucide pe ex poliţistul Brian O’Conner (Paul Walker), ci îl va retrage într-un mod în care va satisface fanii francizei și va face uz de cadrele deja filmate de actor înainte de a muri.

Jason Statham şi Dwayne Johnson pe platourile de filmare Fast And Furious 7

Scene suplimentare vor fi scrise și filmate cu scopul de a oferii caracterului lui Paul Walker concluzia corectă, în aşa fel încât personajul său să rămână o parte integrantă a poveștii din Fast & Furious 7 şi a filmelor ce vor urma.
După îndelungi discuţii legate de modul în care pelicula va fi continuată, producătorii şi oficialii de la Universal, au stabilit că producţia şi filmările pentru Fast and Furious 7, vor fi reluate la începutul lunii aprilie.

Vin Diesel pe platourile de filmare Fast And Furious 7

Iar dacă înainte de tragicul accident al actorului Paul Walker, se vorbea de multe continuări în franciza Fast And Furious, reprezentanții Universal Studios nu au oferit până acum nicio declarație legată de alte posibile sequel-uri.
Fast and Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.