Vezi Primul Trailer Intrigant Pentru Thrillerul Sci-Fi THE SIGNAL Cu LAURENCE FISHBURNE

Atmosfera sumbră şi subiectul misterios, ne atrage în vâltoarea evenimentelor ciudate din primul trailer pentru filmul regizorului William Eubank, thrillerul SF ce se intitulează The Signal.

 Primul Trailer Intrigant Pentru Thrillerul Sci-Fi THE SIGNAL Cu LAURENCE FISHBURNE

Povestea se concentrează pe un tânăr geniu în calculatoare, ce atrage trei studenţi de colegiu într-o o excursie ce le poartă paşi într-o zonă izolată stranie, unde se vor confrunta cu… ceva de misterios. Laurence Fishburne joacă rolul unui om de ştiinţă înfiorător, iar Brenton Thwaites, conduce distribuţia filmului ca unul din studenţi ce şi-a recăpătat cunoștința după incident, doar pentru a afla că este într- un coșmar. Primul trailer al filmului, evidențiază faptul că The Signal, este un thriller vizual capricios și fascinant, având o premisă mai mult decât interesantă, dar şi un subiect ce pare la primă privire, un mister ce se joacă cu mintea noastră.

Laurence Fishburne în thrillerul sci-fi The Signal
Evenimente ciudate se petrec în thrillerul sci-fi The Signal

Ţinând cont că este doar primul material promoţional, sunt dornic să văd mai mul şi să aflu toate detaliile. Filmul a fost prezentat pentru prima dată în luna ianuarie la festivalul Sundance, unde regizorul a răspuns întrebărilor şi nelămuririlor pe care publicul le-a avut.   Efectele speciale minunate, fac ca The Signal să se compare liniştit cu alte filme sci-fi pe care le-ați mai văzut. Totuşi, filmul regizorului William Eubank, a fost făcut pe un buget redus și într-un interval de timp foarte scurt, astfel încât acest lucru, face din pelicula The Signal, o producţie impresionantă şi aşteptată.

Poster Oficial The Signal 2014

În film mai joacă, Olivia Cooke, Beau Knapp, Lin Shaye, Robert Longstreet și Jeffrey Grover.
The Signal ajunge în cinematografe pe 13 Iunie.
✐ Silviu

Un comentariu

  1. uh fain de tot, misto realizat trailerul. totusi nu prea imi dau seama despre ce e vorba :))))))) probabil de asta e asa haotic trailerul 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.