Primul Trailer Şi Poster Pentru Filmul De Acţiune HERCULES Cu DWAYNE JOHNSON

Primul trailer pentru HERCULES, filmul mult aşteptat al regizorului Brett Ratner, în care Dwayne Johnson joacă rolul principal, este acum on-line, iar din imaginile fantastice pe care acesta le prezintă, am putea spune că face dreptate eroului mitic.

Primul Trailer Şi Poster Pentru Filmul De Acţiune HERCULES Cu DWAYNE JOHNSON

Trailerul pentru Hercules, este mai mult decât mă aşteptam, are suspans, muzică pe măsură şi lupte cu o mulțime de monștri antici, în timp ce narațiunea construiește grandios un moment ce dezvăluie că Dwayne Johnson este semizeul grec. Iar dacă până acum, am văzut doar imagini de la procesul de machiaj sau de pe platourile de filmare, astăzi megafilmul, vine să ne încânte şi cu primul poster.
Filmul, a fost anunţat a fi o altă viziune a mitului clasic cu Hercule, o producţie ce se spunea că este stabilită într-o lume în care supranaturalul sau magia nu există.

DWAYNE JOHNSON este HERCULES

Totuşi, sunt sigur că am observat câteva creaturi mitice, precum un cerberus sau o hidră, creaturi ce nu sunt chiar atât de sigur că au existat vreodată pe pământ. Cu toate acestea, sunt foarte încântat să îl văd din nou pe Dwayne Johnson într-un rol ce i se potriveşte, mai ales din cauza staturii sale uriaşe, dar şi a farmecului personal pe care acesta îl aduce cu fiecare rol interpretat. Aparent, producţia este o adaptare a unei cărţi de benzi desenate din 2008, creată de Steve Moore ce se numeşte Hercules: The Thracian Wars.

Poster oficial Hercules

Adaptarea pentru marele ecran pe care regizorul Brett Ratner a pregătit-o pentru MGM şi Spyglass Entertainment, mai are în distribuţie actori ca John Hurt, Ian McShane, Joseph Fiennes, Peter Mullan, Rufus Sewell, Robert Maillet și Irina Shayk.
Hercules ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe data de 25 Iulie.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.