Primul Trailer SIN CITY 2: A DAME TO KILL FOR Cu Jessica Alba, Mickey Rourke Şi Joseph Gordon-Levitt

O distribuţie impresionantă, aduce la viaţă povestea din filmul Sin City 2: A Dame To Kill For, iar primul trailer al producţiei, ne tachinează cu multă acţiune, suspans specific şi personaje noi.

Mickey Rourke în primul trailer pentru filmul Sin City: A Dame To Kill For

Filmul original Sin City, a avut recunoaştere mondială în special pentru prelucrarea unică a culorilor peliculei, cea mai mare parte a filmului fiind alb-negru, un neo-noir modernizat, procedeu distinctiv ce a încercat să aducă filmul mai aproape de stilul vizual al romanelor grafice semnate de Frank Miller.  Câştigătorul unui Oscar, scenaristul William Monahan a fost însărcinat cu misiunea de a lustrui scenariul lui Frank Miller pentru Sin City 2.  Iar dacă în afară de distribuţia filmului şi câteva imagini de pe platourile de filmare, nu prea se ştiau multe despre povestea filmului Sin City 2 A Dame To Kill For, acest lucru se schimbă astăzi, odată cu lansarea primului trailer al mult aşteptatei continuări.

Joseph Gordon-Levitt în Sin City: A Dame To Kill For

Producţia regizorului Robert Rodriquez Sin City 2: A Dame To Kill For, are complotul principal bazat pe romanul grafic cu acelaşi titlu, creat de nimeni altul decât legendarul Frank Miller.
În A Dame to Kill For Dwight (Josh Brolin) este vânat de către singura femeie pe care a iubit-o vreodată, Ava Lord, interpretată de Eva Green, moment din care viața sa se transformă într-un iad.
Povestea filmului, are loc cronologic, înaintea celei din primul film Sin City și explică cum s-a ales Dwight, personaj ce a fost jucat anterior de către Clive Owen, să aibă o înfățișare atât de diferită. Iar dacă primul film, a adaptat povestea lui Frank Miller intitulată The Big Fat Kill, povestea celui de al doilea film, ne explică cum s-a petrecut schimbarea la faţă a principalului caracter, după ce acesta a fost împușcat în față, iar fetele din orașul vechi plătesc pentru reconstrucția lui facială.

Eva Green este Ava Lord în Sin City: A Dame To Kill For

Lansarea lui Sin City: A Dame To Kill For va ajunge în cinematografele de la noi, de abia pe 29 august, însă până atunci ne putem familiariza cu complotul sequel-ului, prin intermediul primului trailer, ce ne prezintă majoritatea caracterelor implicate , de la personajul Nancy Callahan interpretat de Jessica Alba, pana la personajul Johnny, interpretat de Joseph Gordon-Levitt, dar și pe cel al lui Marv, interpretat de Mickey Rourke.
În timp nu mă prea încântă selecţia muzicală aleasă pentru acest prim trailer, transformările personajelor sunt al naibii de interesante. Caracterele ce se întorc au un aspect cu totul nou, ceea ce este de înţeles, iar noi veniți în franciză, sunt bătuţi, tăiaţi sau mutilaţi până în punctul în care sunt foarte greu de recunoscut.

Jessica Alba în Sin City: A Dame To Kill For

Distribuţia impresionantă a filmului conţine nume ca, Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta şi Juno Temple.
Sin city 2: A Dame To Kill For, este programat pentru lansarea in Romania pe 29 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.