Primul Trailer Şi Poster Pentru Thriller-ul Sci-Fi THE MAZE RUNNER

Primul trailer pentru adaptarea The Maze Runner, ne convinge cu potenţialul extraordinar al filmului, ce are ca principal personaj negativ, un duşman mai puţin obişnuit: un imens labirint schimbător, îngrădit cu ziduri uriaşe.

Primul Trailer Şi Poster Pentru Thrillerul THE MAZE RUNNER

Filmul, se bazează pe romanul cu acelaşi titlu pentru adolescenţi, scris de James Dashner, şi îl are în centru atenţiei pe Thomas, un adolescent din viitor, ce se trezeşte abandonat în mijlocul unei poieni, ce se dovedeşte a fi de fapt, cu totul altceva decât credea el.  Alături de el, se află un grup de tineri ce habar nu au cum au ajuns acolo şi nu-şi mai amintesc nimic din viaţa lor.
Singura cale de ieșire, pare să fie printr-un labirint flancat de nişte ziduri masive, în spatele cărora se ascund creaturi periculoase, cunoscute sub numele de Grievers.

Thrillerul THE MAZE RUNNER

Labirintul respectiv, poate fi explorat doar în timpul zilei, iar pentru asta, cei ce sunt mai agili, numiţi „alergători”, au sarcina de a realiza hărţi cu modificările labirintului, în încercarea de a găsi o cale de evadare.  Primul trailer al adaptării, ne prezintă mişcările zilnice ale zidurilor ce inconjoara labirintul, iar dacă unele cadre spectaculoase, sunt pline de flash-uri scurte cu fioroasele creaturi, în final vedem cum trupul unui tânăr, poate fi prins între zidurile masive ce îngrădesc labirintul. Imaginile trailerului, te lasă oarecum intrigat de premisa filmului și personal, sunt impresionat de imaginile cu care ne tachinează adaptarea.

Thrillerul THE MAZE RUNNER

Felul în care imaginile ne dau impresia că labirintul gigant, este un personaj negativ amenințător şi schimbător, sunt o gură de aer proaspăt, mai ales că filmul se adresează în special adolescenţilor ce s-au săturat de filme siropoase cu vampiri şi vârcolaci.
În The Maze Runner mai joacă, Will Poulter, Kaya Scodelario, Aml Ameen, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee, și Patricia Clarkson.

Poster oficial The Maze Runner

Filmul ajunge în cinematografele noastre pe 19 Septembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.