Vezi Pregătirile De Război Din Noul Spot TV Pentru Continuarea DAWN OF THE PLANET OF THE APES

Primul spot TV pentru continuarea Dawn Of The Planet Of The Apes, ne arată puţin din intimidanta armată de primate inteligente modificate genetic, ce sunt conduse de cimpanzeul Cezar.

Cimpanzeul Cezar conduce rebeliunea primatelor în Dawn Of The Planet Of The Apes

Primul trailer pe care l-am văzut pentru Dawn Of The Planets Of The Apes, a fost destul de promițător, mai ales că toată acţiunea se bazează pe tensiunea amenințătoare ce o creează conflictul dintre maimuţe şi oameni. Viitorul film Dawn Of The Planet Of The Apes este o continuare directă a producţiei originale din 2011 Rise Of The Planet Of The Apes, film în care un om de știință pe nume Will Rodman (James Franco) a contribuit din greșeală la prăbușirea civilizației, atunci când medicamentul său experimentale ALZ 113 ce trebuia să ajute bolnavii de Alzheimer, s-a dovedit a fi prea puternic pentru oameni și a fost răspândit în întreaga lume, după ce din neatenție a avut loc o scurgere în laboratorul său, accident ce a infectat și a ucis nenumărați oameni.

Ameninţătorul Cezar în Dawn Of The Planet Of The Apes

De data aceasta, oameni se simt încolţiţi după ce primatele au evoluat şi se pregătesc de un conflict direct , toate astea pentru controlul total al planetei. Sau poate nu chiar pentru controlul total, atât cât pentru dominaţia supremă.
Noul spot tv, ne arată cât de mult au evoluat aceste maimuțe, dar în schimb, jumătatea de final este plină de imagini pe care le-am văzut şi în primul trailer al filmului. Totuşi, Cezar şi trupa sa de răzvrătiţi, se pregătesc de război, existând câteva cadre noi, ce te fac să te îngrozeşti doar la gândul unui asemenea conflict global. Iar noul poster, arată că evoluţia primatelor modificate genetic, devine una reală.

Ameninţătorul Cezar în Dawn Of The Planet Of The Apes

Devenind o națiune tot mai mare de maimuțe evoluate genetic, primatele conduse de Cezar, amenințată banda de supraviețuitori ai virusului devastator declanșat acum un deceniu. Ei ajung să facă o pace fragilă, o pace ce se dovedește a fi de scurtă durată, deoarece ambele părți sunt aduse în pragul unui război care va determina cine va fi specia dominantă pe Pământ.

Poster Dawn Of The Planet Of The Apes

Dawn Of The Planet Of The Apes dispune în distribuţie de actori că Andy Serkis, Jason Clarke, Keri Russell, Gary Oldman, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Kirk Acevedo, Enrique Murciano și Judy Greer, iar filmul va ajunge în cinematografele din România, pe 11 Iulie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.