ANTONIO BANDERAS A Început Să Lucreze La Continuarea PUSS IN BOOTS 2

Actorul Antonio Banderas, a dezvăluit că pre-productia pentru spinoff-ul animat Puss In Boots 2, a început deja.

 ANTONIO BANDERAS A Inceput Să Lucreze La Continuarea PUSS IN BOOTS 2

În timp ce unele studiouri de animație au o abordare conservatoare foarte calculată pentru filmele lor, studioul DreamWorks Animation este bine cunoscut pentru încăpăţânarea cu care vrea să realizeze câte trei filme de lung metraj într-un an. Studioul a devenit o mașină de filme animate şi chiar dacă una din cele mai faimoase francize ale lor, Shrek, a ajuns la final cu filmul Shrek Forever din 2010, cei de la DreamWorks au reuşit să păstreze spiritul seriei în viață cu spinoff-ul din 2011 Puss în Boots. Producţia animată, s-a bazat pe povestea adorabilului motan interpretat de Antonio Banderas.
Puss In Boots, a avut încasări de 554.9 milioane dolari în întreaga lume, iar cei de la studio, au început să dezvolte o continuare a filmului, încă din 2012.

Puss In Boots (2011)

Informații detaliate despre această continuare, nu au fost dezvăluite până acum. Într-un interviu acordat celor de la Collider, din turneul de promovare al filmului The Expendables 3, Antonio Banderas, a dezvăluit că a început deja să muncească la Puss In Boots 2, cu câteva zile în urmă. În răspunsul său, el a arătat că munca pentru sequel, este deja în curs de desfăşurare:
-„Am început acum patru zile. Animaţia este incredibil de bună. Jeffrey Katzenberg, este unul din producătorii mei preferaţi şi am încredere totală în el. Acest personaj s-a născut în urmă cu aproape 12 ani şi până acum, m-am distrat de minune cu el. Dar pare că şi publicul face la fel, deci era de înţeles că vom facem altul.”

Poster Puss In Boots (2011)

Aceasta este o bucată surprinzătoare de informație, mai ales că nu am auzit prea multe despre Puss In Boots 2, de când producătorul executiv, Guillermo del Toro, a declarat anul trecut că există deja o serie de proiecte de scenarii pentru această continuare. Evident că, în proiectele de animaţie, scenariile, sunt extrem de maleabile, astfel că aşteptăm să vedem despre ce va fi vorba în Puss În Boots 2 şi de asemenea, sunt curios să văd dacă regizorul Chris Miller este încă atașat proiectului.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.