Au Fost Reluate Filmările Pentru FAST & FURIOUS 7

Filmările pentru producţia Fast & Furious 7, ce au fost oprite în luna noiembrie anul trecut după moartea tragică a unuia dintre starurile francizei, au fost reluate, iar regizorul James Wan, a postat o imagine pentru a anunța acest lucru.

Au Fost Reluate Filmările Pentru FAST & FURIOUS 7

Producția următorului film din franciza Fast And Furious, a fost suspendată timp de câteva luni, imediat după moartea prematură a actorului ce conducea distribuţia filmului, Paul Walker. Cu toate acestea, casa de producţie şi cei de la Universal Studios, au dezvăluit la începutul anului că filmările şi producţia filmului Fast And Furious 7, se vor relua în această lună. Între timp, am aflat cu toţii că Fast & Furious 7, era deja în mijlocul producției atunci când s-a întâmplat accidentul fatal al actorului Paul Walker, iar după ce studioul a mutat oficial data de lansare a filmului regizat de James Wan, din iulie anul acesta, în aprilie 2015, am aflat că toate părțile implicate în franciza, au stabilit modul în care vor continua filmul: caracterul lui Paul Walker va fi retras în Fast & Furious 7.

Pe platourile de filmare pentru FAST & FURIOUS 7 înainte de moartea actorului Paul Walker

Scenaristul Chris Morgan a fost adus la bordul francizei pentru a revizui scenariul filmului, ce nu îl va ucide pe ex poliţistul Brian O’Conner (Paul Walker), ci îl va retrage într-un mod în care va satisface fanii francizei și va face uz de cadrele deja filmate de actor înainte de a muri. Personajul interpretat de Walker, Brian O’Conner, va beneficia de o ieșire din scenă onorabilă, una ce va sugera retragerea sa din activitatea grupului. Totuşi, studioul a anunţat recent că, pentru câteva scene importante ale filmului, în care apare Paul Walker, se vor folosi dubluri, actori cu trăsături și constituție asemănătoare cu ale actorului, restul detaliilor, adică fața şi vocea lui, vor fi ajustate cu ajutorul graficii computerizate şi a efectelor speciale.

Regizorul James Wan confirmă că au început filmările pentru FAST & FURIOUS 7 cu o imagine

Ieri seară, regizorul James Wan a postat o imaginea de mai sus, aceasta fiind una din cele mai recente update-uri ale proiectului, o imagine ce ne spune clar: camerele de luat vederi, sunt pregătite să ruleze din nou. Vă reamintesc că, înainte de tragicul accident al actorului Paul Walker, se vorbea de mai multe continuări pentru franciza Fast And Furious, dar, până la această dată, reprezentanții Universal Studios nu au oferit nicio declarație legată de alte posibile sequel-uri.

FAST & FURIOUS 7

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Luke Evans, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa.
Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru luna Aprilie 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.