Au Început Filmările Pentru STAR WARS EPISODE 7 Deşi Distribuţia Nu E Completă

Alan Horn, unul dintre şefii companiei Disney, declară că filmările pentru Star Wars Episode VII, au început deja în secret, dar că distribuţia viitorului film, nu este încă completă.

Au Început Filmările Pentru STAR WARS EPISODE 7 Deşi Distribuţia Nu E Completă

Star Wars: Episode VII, este probabil unul din cele mai anticipate filme făcute vreodată, iar în timp ce publicul larg face speculaţii interesante, creatorii acestuia și factorii de decizie, sunt supuşi unei presiunii ce nu lasă loc de greşeli, fiind unul dintre proiectele cinematografice, cele mai provocatoare.
Într-un interviu recent, Alan Horn, unul din directorii executivi de la Disney, a declarat că filmările pentru mult așteptatul Episode VII, au început deja, chiar dacă nu au fost definitivate detaliile legate de distribuția filmului sau de declaraţiile oficiale ce anunţă acest lucru. Evident, mai multe detalii legate de scenariu și de distribuție, vom putea afla de abia la începutul lunii mai, şi mai exact începând cu data de 4 Mai, dată ce este considerată o sărbătoare Star Wars, pe care fani o celebrează în fiecare an, cu omagii aduse filmelor din franciza, dar şi cărţilor, culturii Star Wars şi universului extins.

Universul extins Star Wars

Totuşi, bossul de la Disney, declară că cea mai mare problemă a mega producţiei, a fost terminarea scenariul, ce probabil va mai suferi încă câteva schimbări. Alan Horn declară că, lucrând la un asemenea nivel, aşteptările pentru Star Wars Episode VII sunt extraordinar de mari, iar scenariul trebuie să fie principala unealtă ce va modela viitorul film. El mai spune că doar unele scene se filmează acum şi că majoritatea actorilor din distribuție sunt deja pe platourile de filmare.
El specifică că scenariul care a fost scris inițial de premiatul cu Oscar Michael Arndt şi a fost ulterior preluat de către Lawrence Kasdan şi J.J. Abrams, va schimba puţin povestea din scenariul creat iniţial, şi va aduce în centrul atenţiei continuarea poveştii personajelor îndrăgite din saga originală Star Wars, ce s-a lansat în 1977. Horn, face o recapitulare a știrilor oficiale de acum câteva săptămâni, ştiri ce spun că Episodul VII, va avea loc la aproximativ 30 de ani de la Întoarcerea Lui Jedi şi va prelua povestea exact de unde aceasta a rămas acum 35 de ani.
Principalul lucru important pentru toată lumea, este acum data de 4 Mai, ziua în care cei de la Disney ar putea anunța în cele din urmă configuraţia distribuţiei și toate informațiile necesare despre Star Wars Episode 7.

Poster Star Wars Episode VII - Fan Made

Dar, poate că aceste informaţii lansate de Alan Horn, i-ar putea obliga pe oficialii de la Disney să lanseze cu un comunicat de presă, mai devreme decât ne aşteptam.
Pentru asta, va trebui să avem răbdare, exact așa cum spune unul din celebrul personaj al francizei parafrazat de Alan Horn, în clipul de mai jos:“Patience you must have.”
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.