Au Început Filmările Pentru TERMINATOR 5: GENESIS, Vezi Primele Imagini De Pe Platourile De Filmare

La 30 ani de la debutul primul film, cea de-a cincea producţie a
francizei TERMINATOR, intitulată GENESIS, a început filmările în New
Orleans, iar primele imagini cu ARNOLD SCHWARZENEGGER au început să iasă
la suprafață.

 Au Început Filmările Pentru TERMINATOR 5: GENESIS, Vezi Primele Imagini De Pe Platourile De Filmare

Terminator: Genesis, titlul curent al filmului, va beneficia de aceleași personaje principale ca şi filmele anterioare, cu toate acestea, majoritatea lor au fost redistribuite. Evident, cu exceptia lui Arnold. Sarah Connor va fi interpretată de Emilia Clarke, actorul Jason Clarke preia rolul lui John Connor, iar Jai Courtney îl va juca pe Kyle Reese. Această nouă producţie, este privită ca un reboot, la fel cam cum a fost cu franciza Star Trek, acum câțiva ani.

Arnold pe platourile de filmare pentru Terminator 5: Genesis

Momentele cheie din filmele originale vor fi revizuite prin introducerea în complot a unor serii de călătorii în timp, iar scenariul va fi modificat în aşa fel încât să permită unor noi povești să fie spuse. Cei de la compania Skydance Productions vor produce noul film Terminator şi tot ei, ne-au anunţat ieri, că filmările pentru megaproducţia mult aşteptată, au început.
Oficialii de la compania producătoare, au postat şi o primă imagine ce ne asigură că Alan Taylor (Thor: The Dark World) este în continuare regizorul filmului.

Au început filmările pentru Terminator 5: Genesis

Deși nu avem parte de prea multe dezvăluiri, în lipsa unui comunicat oficial, această imagine ne oferă o confirmare că filmul este gata să intre în producţie, mai ales că până la data de lansare oficială, mai avem aproximativ doar un an.Detalii despre povestea din Terminator: Genesis, sunt deocamdată ţinute ferm în secret, iar cu excepția faptului că este o producţie planificată să fie prima dintr-o nouă trilogie de filme, nu se ştiu prea multe.

Arnold pe platourile de filmare pentru Terminator 5: Genesis

Terminator: Genesis, este programat pentru lansare pe data de 1 Iunie 2015, cel mai aglomerat an de blockbustere, din istoria modernă a cinematografiei.
Regizat de Alan Taylor, Terminator Genesis, mai are în distribuţie actori ca Emilia Clarke, Jason Clarke și Jai Courtney.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.