Clip Nou GUARDIANS OF THE GALAXY: Aventura Supremă A Eroilor Spaţiali De La Marvel

Noul clip pentru filmul Guardians Of The Galaxy, regizat de James Gunn, este plin de acţiune alertă şi prezintă doar o mică parte din aventurile supreme ale lui Star Lord, Drax The Destroyer, Gamorra, Groot şi Rocket.

Clip Nou GUARDIANS OF THE GALAXY: Aventura Supremă A Eroilor Spaţiali De La Marvel

Pentru cei nefamiliarizaţi cu subiectul, trupa de şoc Guardians Of The Galaxy, a apărut pentru prima dată în numărul 18 al revistei Marvel intitulată Super Heroes din 1969, fiind descrişi ca fiind un grup de supereroi ce activează în secolul 31, într-un univers paralel. Filmul Guardians Of The Galaxy, este bazat în mare parte pe subiectul benzilor desenate cu acelaşi titlu şi este o producţie plină de acțiune, o aventură spațială epică, cu care cei de la Marvel, îşi extind Universul Cinematic în cosmos. Guardians Of The Galaxy îl are în rolul principal pe Peter Quill, un aventurier spaţial ce se trezeşte ţinta unei periculoase vânătoare de recompense, după ce fură un glob cu puteri misterioase.
Încercarea sa de a dejuca planurile lui Ronan, un personaj negativ ce ameninţă soarta întregului univers, îl forţează pe Peter, să formeze o alianţă cu invincibilul Drax Distrugătorul, asasina Gamora, extraterestrul Groot şi cu ratonul Rocket.

Star Lord, Drax Distrugătorul, asasina Gamora, extraterestrul Groot şi cu ratonul Rocket în Gardienii Galaxiei

Dar atunci când el descoperă adevărata putere a globului şi ameninţarea pe care acesta o reprezintă, trebuie să îndrume trupa neobişnuită de supereroi spaţiali, în direcţia potrivită pentru a putea salva întreg universul de la un dezastru.
Gardienii Galaxiei sunt: Star Lord, un personaj hibrid, o combinaţie între om şi extraterestru, Drax The Destroyer, un fost pământean transformat în superom şi duşman al titanului Thanos, Groot, un monstru extraterestru, Gamorra, o fiinţă extraterestră renumită ca fiind cea mai periculoasă femeie din Univers şi Rocket, o creatură modificată genetic cu o inteligenţă ieşită din comun şi excelente abilităţi de comandant şi tactician.

Poster Guardians Of The Galaxy

Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, și Benicio del Toro fac parte din distribuţia filmului scris şi regizat de James Gunn.
Guardians Of The Galaxy are stabilită data de lansare pentru 1 August 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.