Clipuri Noi Pentru Thriller-ul THE STRAIN, Serialul Conceput De GUILLERMO DEL TORO

Noile clipuri promo pentru serialul The Strain, poartă semnătura horror distinctivă a lui Guillermo del Toro, ce ne poartă într-o călătorie fantastică ce va investiga erupţia misterioasă a unui virus cu semnele distinctive ale unei tulpini antice de vampirism

Clipuri Noi Pentru Thriller-ul THE STRAIN, Serialul Conceput De GUILLERMO DEL TORO

Mintea sclipitoarea a lui Guillermo de Toro şi a producătorului Chuck Hogan, vor aduce din vară pe micile ecrane, un nou serial sci-fi, dramatic şi înspăimântător întitulat The Strain, serial ce va avea premiera pe canalul FX.  Intriga serialului The Strain, este dată de răspândirea rapidă a unui virus ce transformă oamenii în vampiri. Cel desemnat să investigheze această problemă şi să oprească epidemia ce ameninţă să cuprindă întreg Pământul este dr. Ephraim Goodweather, conducătorul Centrului pentru Controlul Bolilor din New York.

THE STRAIN, Serialul Conceput De GUILLERMO DEL TORO

Vampirii nou creaţi, sunt produsul unui virus antic ce modifică structura genetică a gazdei. Noile creaturi sunt nemuritoare, capabile de telepatie, se tem de apă şi au lideri străvechi de la care primesc mesaje telepatic. Ei pot fi ucişi doar de razele soarelui, ori de o sursă de raze ultraviolete. Argintul le provoacă dureri mari şi chiar moartea, ce mai poate surveni evident, prin decapitare. Într-o casă de amanet din Harlem, un fost profesor și supraviețuitor al Holocaustului numit Abraham Setrakian știe că ceva se întâmplă. El știe că a venit vremea războiului, un război crunt pentru soarta omenirii. Bătălia de proporții cu virusul vampiric ce a infectat New York-ul, oraş în care o adunătură pestriță de luptători, trebuie să găsească acum o modalitate de a opri epidemia și de a salva orașul, înainte de a fi prea târziu, pentru întreaga planetă.

THE STRAIN Promo

Această adaptare pentru televiziune, a fost în dezvoltare o lungă perioadă de timp, dar prin intermediul noilor postere și a clipurilor video, ni se confirmă că serialul va debuta pe reţeaua de televiziune FX, în luna iulie. Totuşi, se pare că producătorii, au multă încredere în serial, devreme ce nu există prea multe explicaţii despre complotul show-ului, iar în timp ce noile promouri atrag în mod special fanii romanelor horror concepute de Guillermo del Toro şi Chuck Hogan, cei neinițiați, rămân puţin nedumeriţi. Să sperăm că vom vedea mai mult din conținutul și contextul serialului, în următoarele luni.

Poster THE STRAIN

Distribuţia serialului conţine nume ca Corey Stoll, Mia Maestro, Sean Astin, Kevin Durand, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Robert Maillet, Jack Kesy, Ben Hyland și Miguel Gomez.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.