DWAYNE JOHNSON Refuză Să Se Predea În Primul Clip Pentru Filmul HERCULES

DWAYNE JOHNSON Refuză Să Se Predea În Primul Clip Pentru Filmul HERCULES

În primul clip pentru filmul HERCULES, regizat de Brett Ratner, actorul Dwayne Johnson și armata sa de războinici, refuză să se predea şi acceptă provocarea unei lupte sângeroase.

După ce am rămas plăcut impresionat de compoziţia primului trailer al următorului film cu Dwayne Johnson, iată că cei de la Paramount, ne încântă cu o nouă surpriză meticuloasă: o tachinare cu cadre actuale de bătălie din film. Primul clip al filmului, ne arată cum Hercule şi armata sa, ajung să pice într-o capcană feroce, întinsă de nişte războinici pictaţi. După ce Hercule îşi pune pe cap pielea de leu, declară că nu este speriat deloc de situaţie. Situaţie ce nu arată deloc bine pentru războinicii cu care acesta luptă alături. Totuşi, el este Hercule şi după cum spune chiar replica actorului, nu arată deloc a fi un om căruia să-i fie frică.

Dwayne Johnson este Hercule

Filmul, a fost anunţat a fi o altă viziune a mitului clasic cu Hercule, o producţie ce se spunea că este stabilită într-o lume în care supranaturalul sau magia nu există. Şi chiar dacă nu este aşa, după ce am văzut în primul trailer câteva creaturi mitice, sunt foarte încântat să îl văd din nou pe Dwayne Johnson într-un rol ce i se potriveşte de minune, mai ales din cauza staturii sale uriaşe, dar şi a farmecului personal pe care acesta îl aduce cu fiecare rol interpretat.
Producţia celor de la Paramount, este o adaptare a unei cărţi de benzi desenate din 2008, creată de Steve Moore ce se numeşte Hercules: The Thracian Wars.

Poster Hercules 2014 - Dwayne Johnson

Adaptarea pentru marele ecran pe care regizorul Brett Ratner a pregătit-o pentru MGM şi Spyglass Entertainment, mai are în distribuţie actori ca John Hurt, Ian McShane, Joseph Fiennes, Peter Mullan, Rufus Sewell, Robert Maillet și Irina Shayk.
Hercules ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe data de 25 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.