Fox Anulează Serialul Sci-Fi ALMOST HUMAN Cu Karl Urban Şi Michael Ealy

Fox Anulează Serialul Sci-Fi ALMOST HUMAN Cu Karl Urban Şi Michael Ealy

Unul din cele mai bune seriale poliţiste sci-fi din ultima perioadă, Almost Human, produs de J.J. Abrams şi J.H. Hyman, a fost anulat după primul sezon ce a conţinut doar 13 episoade minunate.

Ei bine, Karl Urban și Michael Ealy, starurile din rolurile principale ale serialului sci-fi Almost Human, au avut parte de un sezon foarte bun, deși unul foarte scurt. Cei de la Fox, au anulat serialul conceput de J.H. Wyman şi produs de J.J. Abrams, serial sci-fi ce avea acţiunea stabilită în anul 2048, atunci când toţi poliţiştii din LAPD, primesc ca partener, un android. Karl Urban a jucat rolul detectivului John Kennex, un poliţist respectat care s-a retras după o misiune dificilă, ce s-a terminat cu un eveniment tragic în urma căruia s-a ales cu răni grave şi cu unele îmbunătățiri cibernetice. El este forţat să facă echipă cu Dorian (Micheal Ealy), un model de android mai vechi, ce a fost suspendat pentru comportament mult prea uman. Detectivul Kennex, trece în cele din urmă peste prejudecățile sale legate de fiinţele artificiale și învață să lucreze cu partenerul lui aproape uman.

Karl Urban și Michael Ealy în drama poliţistă sci-fi Almost Human

Din păcate, uimitoarea atmosferă din Almost Human, a ajuns la capăt. Serialul a rulat din noiembrie anul trecut, până la ultimul episod ce a fost difuzat în luna martie a acestui an, având  un rating similar cu thrillerul rețelei, The Following.  Acesta a fost reînnoit pentru un al treilea sezon, dar serialul Almost Human, nu se va mai întoarce pentru al doilea sezon. Ca şi fan al genului, aş spune că e mare păcat, mai ales că serialul a avut o fundație solidă şi personaje bine conturate, alături de o coloană sonoră, ce avea reminiscenţe din clasicul Blade Runner. Pe lângă asta, cred că J.J. Abrams şi J.H. Wyman, au încercat să aducă un omagiu autorului Philip K. Dick, concepând imagini ale unui viitor distopic, ce în mare, nu era prea departe de realitate.
Extinderea interesantă pe care serialul a dezvoltat-o de-a lungul primului sezon, a avut un impact solid asupra iubitorilor de sci-fi, iar conceptul androizilor, a vehiculelor viitorului şi a metropolei Los Angeles din viitor, sunt doar câteva din elemntele viabile pentru care serialul Almost Human, ar fi avut un viitor strălucit.

Poster Almost Human

Deocamdată, nu se ştie exact care a fost motivul pentru care cei de la Fox au anulat serialul, dar ca şi consolare, nu este prima dată când reţeaua anulează seriale bune ce ar fi avut un viitor în reţelele de televiziune.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.