Frații Lui PAUL WALKER Vor Ajuta La Terminarea Scenelor Remarcabile Din FAST & FURIOUS 7

Frații regretatului actor, Paul Walker, îl ajută pe regizorul James Wan, să termine filmările pentru filmul Fast & Furious 7, servind drept dubluri pentru scenele neterminate ale tânărului actor decedat anul trecut.

Frații Lui PAUL WALKER Vor Ajuta La Terminarea Scenelor Remarcabile Din FAST & FURIOUS 7

Caleb și Cody Walker vor fi folosiţi ca dubluri în unele scene ale viitorului film, în timp ce grafica pe calculator, va fi utilizată pentru a „masca orice discrepanțe între statura lor și a fratelui lor.” Am aflat cu toţii, că la începutul acestei luni, filmările pentru producția pentru Fast & Furious 7, au fost reluate, după ce moartea unuia din principali actori ai francizei, Paul Walker, a murit tragic într-un accident de maşină.  În timp ce nu este încă destul de clar, modul în care producția se va ocupa de scenele rămase nefilmate de actor, sau cum se va desfăşura povestea finală de ansamblu, oficialii au anunţat ca au cerut ajutorul fraților lui Paul Walker pentru finalizarea filmului.

Vin Diesel şi Paul Walker

Pentru filmarea scenelor în care apare regretatul actor, se pare ca studioul a renunţat la apariția unui actor cu înfățișare asemănătoare lui Paul Walker, dar nu şi la folosirea graficei computerizate, insă cei de la Universal, s-au hotărât în ultimul moment să apeleze la ambii frați ai lui Paul, Cody și Caleb. Cei doi vor păși pe platourile de filmare, pentru a ajuta la finalizarea unor scene, ce vor completa aventura finală din franciză, a personajului Brian O’Connor. În timp ce producția ar fi vrut să angajeze pe cineva care se potrivea cu înălțimea şi statura actorului Paul Walker, cred că aducerea celor doi fraţii ai actorului în mega-franciza Fast And Furious, este o cale mult mai respectuoasă, una care va duce probabil, la realizarea unui film mai bun, cu cadre mai bine realizate, mai ales ca aici e vorba de o legătură personală.

Vin Diesel şi Paul Walker

Şi ca să dovedească ca e ceva personal, iată un citat emoţionant din comunicatul de presă lansat de Universal:
– „În Saga Fast & Furious, este vorba despre familie. Personajele sunt legate de legături de familie, iar acest lucru este modul în care noi toți cei care am lucrat împreună mai mult de treisprezece ani, ne simţim: ca o familie. Acest lucru definește modul în care este creat fiecare film, pentru a satisface fanii… Acum ca am reluat filmările, le urăm bun venit frăţiilor lui Paul, Caleb și Cody, în familia noastră FAST & FURIOUS.”
Suntem la aproape un an distanţă de la lansarea filmului Fast & Furious 7 şi sunt sigur ca acest film este cel mai important din toată franciza. Acesta va permite caracterului Brian O’Conner, să trăiască mai departe în inimile noastre și să ne amintească de actorul Paul Walker, într-unul din cele mai definitorii roluri ale sale.

Fast And Furious 7

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Luke Evans, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, luptătoarea MMA Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa.
Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru luna Aprilie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.