Ne Luăm Adio De La Serialul TRUE BLOOD Din Primul Promo Pentru SEZONUL 7

Cei de la HBO, au lansat primul promo pentru ultimul sezon al serialului True Blood, un promo cu care ne luăm adio de la show-ul tv ce îşi va lansa ultimele aventuri pe micile ecrane, în această vară.

Ne Luăm Adio De La Serialul TRUE BLOOD Din Primul Promo Pentru SEZONUL 7

Sezonul trecut, serialul True Blood a adus cu sine o mulțime de haos, iar finalul sezonului a lăsat lucrurile din Bon Temp, puţin aiurea. Mai ales pentru Jason Stackhouse, care a încercat să o salveze pe Sooki, cea ce a avut de-a face cu creatura hibrid, a cărui moarte lasă toţi vampiri fără abilitatea de a vedea lumina zilei. După ce virusul i-a dat un moment de rătăcire, cel mai nasol moment al finalului de sezon, a fost evident momentul în care Eric Northman ia foc în plină zi.

Eric Northman în ultimul episod din Sezonul 6 True Blood

Totuşi, în cea mai mare parte, sezonul 6 a mers destul de prost faţă de audienţă sezoanelor anterioare. Luând în considerare că Sezonul 7 este şi ultimul, există speranța că lucrurile ar putea reveni la farmecul primului sezon. Lectura din epilogul sezonului şase, sugerează că ultimul sezon al serialului, ar putea conține povești și personaje ce vor aduce înapoi în Bon Temps, întâmplări ce vor pune accent pe oamenii, mai degrabă decât doar pe cei cu puteri supernaturale și lumea lor.

Jason Stackhouse şi bunicul său Niall Brigant omorându-l pe Warlow

În ceea ce-i privește pe cei cu puteri supernaturale, introducerea în ultimul sezon a virusului Hep V, care transformă vampiri în… cu totul altceva, cu siguranţă va aduce o întorsătură interesantă şi o mulțime de vărsare de sânge.
Aşa după cum bănuiam, True Blood Sezonul 7 va avea parte de 10 episoade, episoade ce ar trebui să permită serialului suficient timp pentru a oferi telespectatorilor câteva aventuri noi, înainte de a spune adio.
Ultimul sezon al serialului True Blood, revine în 22 Iunie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.