Primul Trailer Cu Limită De Vârstă Pentru Comedia SEX TAPE Cu CAMERON DIAZ Şi JASON SIEGEL

În primul trailer pentru comedia Sex Tape, Cameron Diaz şi Jason Segel, se filmează în timp ce fac sex, iar micul lor video, ajunge din greşeală online, dar şi pe tabletele tuturor membrilor familiei al prietenilor şi al colegilor de muncă.

Primul Trailer Cu Limită De Vârstă Pentru Comedia SEX TAPE Cu CAMERON DIAZ  Şi JASON SIEGEL

Ultima dată când regizorul Jake Kasdan, Cameron Diaz şi Jason Segel au lucrat împreună, au realizat filmul Bad Teacher, comedia ce a avut un succes destul de răsunător pentru a da naștere atât unui serial de televiziune, ce are premieră în toamnă, dar și unei continuări. Iată că acum, regizorul Kasdan, alături de actorii Cameron Diaz și Jason Segel, s-au reunit pentru a ne aduce Sex Tape, o comedie ce pare să funcționeze în parametri la fel de vulgari.

Cameron Diaz în comedia Sex Tape

Annie (Diaz) și Jay (Segel) sunt un cuplu cu doi copii, ce s-au căsătorit din dragoste şi pasiune, dar care între timp au căzut într-un impas datorită copiilor și a locului de muncă. Într-un efort de a reaprinde acea scânteie din luna de miere, Annie sugerează să se filmeze într-un moment intim. Singura lor problemă este că, filmarea făcută cu una dintre tabletele noi de la Apple, o tabletă ce se sincronizează automat la un spaţiu de stocare online, intitulat icloud, transferă micul lor video intim, la toate iPad-urile care le-au dat recent cadou familiei, prietenilor şi co-lucrătorilor.
În mod natural, toată situaţia amuzantă a filmului, vine din faptul că Annie și Jay, îşi fac din recuperarea fiecărui iPad, o misiune pe viaţă şi pe moarte.

Jason Segel şi Cameron Diaz în comedia Sex Tape

Partea cea mai promițătoare a trailerului, este de fapt chimia evidentă dintre Cameron Diaz şi Jason Segel, fiind destul de amuzanţi împreună. Pe lângă faptul că cei doi actori par a se simţi bine, ei par destul de credibili ca şi cuplul căsătorit ce a ajuns într-un punct de plictis. De fapt, cea mai mare parte a trailerului, face ca filmul să arate că va fi o distracţie pe cinste. Există totuși, câteva momente care se încadrează în aşa zisele momente cliche-ice. Sperăm că acele momente, sunt destul de puține și rare în film.

Sex Tape Poster

Din fericire, distribuţia extinsă a filmului Sex Tape, este destul de bună în ceea ce privește actorii de comedie și include nume ca Rob Corddry, Ellie Kemper, Jack Black și Rob Lowe.
Sex Tape va ajunge în cinematografe pe 25 Iulie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.