SCARLETT JOHANSSON Este O Super Eroină Fără Scrupule În Primul Trailer Spectaculos Al Filmului LUCY

Universal Pictures a lansat primul trailer pentru LUCY, thriller-ul de acţiune fantastic al regizorul Luc Besson, în care actriţa Scarlett Johansson, devine o super eroină cu abilităţi extraordinare, ce evoluează dincolo de logica umană.

SCARLETT JOHANSSON Este O Super Eroină Fără Scrupule În Primul Trailer Spectaculos Al Filmului LUCY

Talentul unic al regizorului francez Luc Besson de a crea eroine, ne proiectează de această dată în lumea lui Lucy, o tipă fără scrupule ce îşi foloseşte propriul corp pentru transportul unor substanţe halucinogene, dar care în urma unei confruntări, devine victima unui accident banal atunci când drogurile ce le transportă, se dispersează în corpul ei printr-o rană. De aici lucrurile iau o întorsătură cu totul neaşteptată, fiindcă substanţele ilegale ajunse în sângele ei, îi conferă lui Lucy, puteri fantastice. Ea începe să îşi folosească capacităţile cerebrale mai mult decât orice om normal, absorbind informaţii aproape instantaneu, devenind astfel o clarvăzătoare cu puteri telekinetice ce are capacitatea de a ignora durerea și emoția. Pierzând marea majoritate a emoţiilor ce fac din ea om, Lucy devine o super eroină fără scrupule, fiind repede atrasă de puterea imensă oferită de noile sale abilităţi, ce evoluează dincolo de logica umană.

Scarlett Johansson este super eroina Lucy
Primul trailer spectaculos pentru filmul Lucy cu Scarlett Johansson

Deocamdată nu ştim exact ce urmăreşte de fapt super eroina Lucy, în noul film al regizorului Luc Besson, dar dacă e să ne luăm după imaginile fantastice ale primului trailer, aş zice că personajul nemilos al actriţei Scarlett Johansson, este pus pe răzbunare. Şi încă ce răzbunare.
Structura filmului pare mai mult decât interesantă, iar premisa de la care porneşte, este menită să aducă multă acţiune şi tensiune. Este un subiect bun, cu un complot mai mult decât atrăgător pentru publicul larg, iar acțiunea filmului arată foarte bine.
De asemenea, apariţia şi narațiunea lui Morgan Freeman, aduce un plus de intensitate la scenele foarte bine realizate ale trailerului.

Morgan Freeman şi Scarlett Johansson în thriller-ul Lucy
O Super Eroină Fără Scrupule: Lucy

Thriller-ul de acţiune Lucy, continuă seria de filme cu femei fatale ale regizorului Luc Besson, iar după eroine că Nikita, Mathilda, Leeloo sau chiar Ioana d’Arc, regizorul apelează la actriţa Scarlett Johansson, cea care este deja călită în filme de acţiune precum Captain America, The Avengers sau Iron Man. Din scenariul scris de regizorul Luc Besson, se pare că acesta a creat una dintre cele mai dure şi memorabile eroine de acțiune de sex feminin de până acum. Iar pentru a da viaţă unui asemenea personaj, actriţa Scarlett Johansson este mai mult decât potrivită pentru rolul Lucy. Rămâne de văzut cât de multă empatie va simţi publicul pentru super eroina scăpată de sub control, ce vrea doar răzbunare.

Poster Lucy

În film mai joacă Morgan Freeman, Analeigh Tipton, Min-sik Choi, Amr Waked şi Pilou Asbæk, iar filmul, va ajunge în cinematografe prin August.
✐ Silviu

Un comentariu

  1. Wow, excelent, interesanta povestea si premisa, cu cat folosim mai mult creier cu atat mai mult ne pierdem umanitatea si sentimentele, nu? cam asta vrea sa zica 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.