RAY FISHER Îl Va Interpreta Pe CYBORG în BATMAN vs SUPERMAN Şi În Viitoarele Filme DC Comics

Regizorul Zack Snyder și oficialii de la Warner Bros au stabilit că actorul Ray Fisher, va interpreta rolul lui Cyborg în continuarea Man Of Steel 2, producţie intitulată temporar Batman vs Superman.

RAY FISHER Îl Va Interpreta Pe CYBORG în BATMAN vs SUPERMAN Şi În Viitoarele Filme DC Comics

După testarea unui număr mare de actori, regizorul filmului Man Of Steel şi oficialii de la Warner Bros, s-a oprit asupra unui actor de teatru pentru rolul unui personaj din universul Justice League, ce va apărea şi în filmul Batman vs Superman.  Deși un necunoscut în lumea filmului, actorul Ray Fisher, a jucat rolul lui Muhammad Ali pe Broadway, în piesa intitulată Fetch Clay, Make Man. Rolul pe care acesta la primit, Cyborg, nu este de o importanţă majoră în acestă continuare. Totuşi, planul celor de la Warner Bros, este să folosească caracterul mai mult în filmele ulterioare, filme ce vor avea loc în universul Justice League.
Într-adevăr, regizorul Zack Snyder a început să vorbească despre personajul Cyborg, încă de la începutul acestui an, făcând aluzii şi la alte personaje DC, ce vor apărea în sequel-ul Man Of Steel.

Cyborg - Justice League

De fapt, dacă stăm bine să analizăm distribuţia de până acum, filmul Batman vs Superman, începe să semene mai mult cu un film Justice League și chiar dacă acest lucru nu va fi cu siguranţă un film full Justice League, Man Of Steel 2, va fi o rampă de lansare pentru planul îndrăzneţ cu care cei de la Warner Bros, vor să contracareze pleiada de filme Marvel din ultima vreme. Pentru cei nefamiliarizaţi cu caracterul Cyborg, originea acestuia se află în benzile desenate DC Comics, acolo unde părinții lui, nişte oameni de știință, îl folosesc pe acesta ca subiect de teste pentru diverse tratamente de inteligenţă. Atunci când un experiment ce implică o călătorie interdimensională, eşuează, o creatură călătoreşte printr-un portal deschis, mutilându-l pe tânărul Victor Stone.El devine o creatură ciudată, având o mare parte a corpului său acoperită de plăci de metal experimentale şi proteze tehnologice avansate, dezvoltate de părinții săi.

Cyborg vs Wonder Woman - Justice League

Deşi nu e chiar ciudat că regizorul Zack Snyder nu i-a dat încă sequel-ului Man Of Steel un titlu oficial, filmul este în continuare menționat chiar şi de către oficialii de la Warner Bros, ca Batman vs Superman. Lumea începe să se întrebe dacă se știe deja ce titlul va avea filmul și momentan, e ținut secret, sau va rămâne Batman Vs. Superman, ceea ce nu ar fi un lucru chiar rău.
Iar dacă ne gândim puţin la un viitor film Justice League, distribuţia lui Man Of Steel 2, arată chiar bine: Superman este interpretat de Henry Cavill, Ben Affleck este Batman, iar Jesse Eisenbeg va fi Lex Luthor.

Fan Made Poster - World's Finest

Adăugând-o la toate acestea pe actriţa Gal Gadot in rolul lui Wonder Woman și pe Ray Fisher în rolul Cyborg, un alt membru Justice League, aş zice că viitorul DC Comics nu sună rău.
Batman Vs. Superman, este programat să apară în cinematografe, în 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.