ROBIN WILLIAMS Revine În MRS. DOUBTFIRE 2

După 21 de ani de la premiera filmului Mrs. Doubtfire, regizorul Chris Columbus şi actorul Robin Williams, o vor aduce înapoi pe marele ecran, pe bona zăpăcită de care toată lumea s-a îndrăgostit.

ROBIN WILLIAMS Revine În MRS. DOUBTFIRE 2

Cu încasări de 219 milioane dolari la nivel mondial, comedia clasică Mrs. Doubtfire, este pe locul al doilea în topul încasărilor pentru anul 1993, chiar în spatele celebrului Jurassic Park. A fost unul din filmele ce au fost lansate în vârful carierei lui Robin Williams, nefiind un film determinant pentru actor, așa că el, nu s-a prea grăbit să facă un sequel. Cei de la Fox, au început să dezvolte o continuare pentru Mrs. Doutbfire încă din 2001, dar Robin Williams a respins scenariul în 2006, iar proiectul a rămas în stare latentă de atunci. Actorul a declarat într-un interviu recent că, „Au tot încercat, dar nu funcționează… deoarece, la sfârșitul primului film ştim deja cine este D-na. Doubtfire.”

Personajele din filmul Mrs.Doubtfire (1993)

Totuşi, în ciuda declaraţilor actorului, iată că David Berenbaum (Elf), trebuie să fi găsit o modalitate de a face scenariul să funcționeze, pentru că The Wrap rapoarteaza că cei de la Fox au reînviat proiectul Mrs. Doubtfire 2, cu un scenariu scris de Berenbaum.
În filmul original, Robin Williams a jucat rolul unui actor ce a divorţat recent şi are probleme în găsirea unui loc de muncă stabil, pentru a putea obţine permisia de a-şi vedea copii. El se deghizează într-o dădacă cu accent scoţian, doar pentru a petrece mai mult timp cu copiii săi. Deocamdată, nu se precizează exact unde va fi plasată bona în povestea din Mrs. Doubtfire 2.

Poster original Mrs.Doubtfire (1993)

Totuşi, va fi al naibii de interesant să vedem direcţia în care va merge această continuare, mai ales că la bordul comediei revine şi regizorul primului film Chris Columbus. Pe lângă Dumb And Dumber To şi probabil continuarea clasicului Twins, intitulat Triplets, Mrs. Doubtfire, este una din comediile clasice ce chiar merită o continuare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.