Povestea Din STAR WARS EPISODUL VII Ne Va Purta Din Nou Pe Planeta TATOOINE

Cel mai recent capitol din saga STAR WARS, adică EPISODUL 7, va reveni cu acţiunea, pe una din cele mai iconice planete ale francizei, planeta de origine a lui Anakin și a lui Luke Skywalker.

Acţiunea Din STAR WARS EPISODUL VII Revine Pe Faimoasa Planetă TATOOINE

Se pare că, Star Wars Episodul 7, va avea o mare parte din acţiunea principală, plasată pe iconica planetă deșert Tatooine.  Evidenţe noi confirmă informațile anterioare, comform cărora, producţia lui J.J. Abrams, filmează deja în deşertul din Abu Dhabi, secvenţe ce au loc pe celebra planetă pe care C-3PO și R2-D2, au aterizat la începutul lui Star Wars Episode IV: A New Hope.
Aceeași planetă pe care Luke Skywalker, a crescut cu unchiul său Owen și mătușa Beru, planetă pe care Obi-Wan Kenobi a dispărut pentru a avea grijă de Luke, aceeaşi planetă pe care Qui-Gon Jinn l-a găsit pe micul Anakin Skywalker și pe care Jabba The Hutt l-a expus pe Han Solo în capcana carbonică.

Luke Skywalker pe planeta Tatooine

Iar dacă stai să te gândeşti că două din cele mai puternice personaje ale universului Star Wars provin de pe această planetă, parcă totul are sens. Din punct de vedere a unui fan, Tatooine, reprezintă una din cele mai importante planete ale întregii francize. De fapt, nici nu e de mirare că, J.J. Abrams și Disney, planifică o recreare extinsă a planetei pe care a crescut Luke și Anakin Skywalker.
În primul film Star Wars, planeta Tatooine, a fost creată cu ajutorul unei locaţii din Tunisia, acolo unde la câteva sute de kilometri distanță de Maroc, a fost creată, o întreaga zonă acoperită din deșert, iar în timp ce decorurile respective, încă mai există, ele sunt abandonate (vezi imaginea de mai jos) şi arată deplorabil.

Locaţia filmărilor pentru trilogia originală Star Wars Tunisia, Maroc

Şi ca să mergem şi mai departe cu dezvăluirile, vă mai amintiţi de acele bestii tehnologice umblătoare, blindatele cu care imperiul a atacat baza rebelilor de pe planeta îngheţată Hoth în Războiul Stelelor: Imperiul Contraatacă?  Ei bine, un AT-AT (The All Terrain Armored Transport), a fost observat în deșertul din Tatooine.  După ce au circulat săptămâni întregi zvonuri ce spuneau că producţia Star Wars Episodul VII, a început deja filmările în deşertul din Abu Dhabi, câteva fotografii au ajuns on-line şi ne arată o posibilă construcție ce pare a fi un platou de filmări. Mai mult de atât, într-o fotografie destul de clară, vedem un obiect ce arată asemănător cu o parte a unui picior pentru un AT-AT. De fapt, acest lucru are o legătură strânsă cu imaginile prin care cei de la Disney, ne arătau anul trecut, cam cum se va lucra la Star Wars Episode VII, cu filmuleţul pe care îl poţi vedea aici, filmuleţ ce are ca locaţie, exact planeta Tatooine şi ca fundal, un AT-AT Walker. Coincidenţă?, nu prea cred. Fotografia de mai jos, are drepturile de autor semnate de Mona Al Marzouqi pentru publicaţia The Naţional.

Locaţia filmărilor pentru Star Wars Episode 7 din Abu Dhabi

Dacă e să conectăm toate ipotezele, putem specula că echipajul din poza de mai sus, construieşte un AT-AT pe platourile de filmare ce ar trebui să reproducă planeta Tatooine din Abu Dhabi.
Indiferent de locul unde filmările vor avea loc, cel mai important aspect este că știm exact locul care va face legătura cu trilogia clasică Star Wars: Planeta Tatooine.
Şi dacă se dovedeşte a fi chiar aşa, Tatooine, este pe cale să devină cea mai importantă planetă din mitologia Star Wars.  Iar cum noul film va aduce un omagiu filmelor originalele, o revenire pe Tatooine, este logică.

Star Wars: The Empire Strikes Bak - Imperial Walkers - AT-AT

Dar, oare cum va introduce regizorul J.J. Abrams planeta Tatooine în Star Wars Episode 7?!
Asta, rămâne să aflăm, dar, poate că personajele trilogiei originale, se stabilesc acolo pentru a-și crește copiii, sau poate Tatooine, este locul perfect pentru naşterea unui nou personaj negativ, cel se zvonea ca va fi interpretat de actorul Adam Driver.  Oricum ar fi, până vom afla ceva oficial, măcar una din aceste speculaţii, are o legătură puternică cu trilogia originală şi cu cele trei personaje principale ale universului Star Wars.

Star Wars - Tatooine Poster

Peter Mayhew este de așteptat să îşi reia rolul ca Chewbacca, alături de Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker) și Carrie Fisher (Printesa Leia).  Alte nume ce ar putea fi implicate în acest proiect sunt, actorul din serialul Girls, Adam Driver și câștigătoarea Premiul Academiei, actriţa Lupita Nyong’o.
Star Wars Episode VII, va ajunge în cinematografele din jurul lumii, pe data de 18 Decembrie 2015.
 ✐ Silviu

2 comentarii

  1. Planeta mea favorita, era normal ca dintre toate locatile diponibile asta va fi una ce va aparea si in viitorul film. are atatea legaturi cu povestea principala incat ar fi fost imposibil de ocolit. chestia aia din poza e clar un genunchi de walker 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.