THE EXPENDABLES 3: Vezi Noul Trailer Şi Primele Postere

Lionsgate a lansat un nou teaser trailer și primele postere pentru The Expendables 3, producţia mult anticipată în a cărui distribuţie, s-au adunat toate starurile posibile de acţiune.

THE EXPENDABLES 3: Vezi Noul Trailer Şi Primele Postere

Dacă primul trailer al filmului de acţiune The Expendables 3, a scos la iveală multe arme şi o etalare impresionantă a distribuţiei amestecate cu ceva muzică epică, elementele celui de al doilea trailer de astăzi, ne tachinează cu premisa unuia din cele mai aşteptate filme de acţiune de anul viitor. Ţinând cont de faptul că toată lumea din distribuţie este pe poziţii pentru a aduce un film de acțiune cum nu s-a mai văzut până acum, noul trailer The Expendables 3, pune în evidenţă exact ceea ce este esențial: introducerea starurilor din acest aşteptat film de acţiune.


Harrison Ford

Ronda Rousey

Wesley Snipes

Arnold Schwarzenegger

Antonio Banderas

Terry Crews

Iar dacă primul film The Expendables (2010), a strâns o distribuţie impresionantă pentru un film de acţiune, doi ani mai târziu The Expendables 2, a mai adăugat câteva nume importante pe afiş, nume cunoscute ca Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger sau Jean-Claude Van Damme. În timp ce acest trailer spune că este „ultima dată” când vom vedea o asemenea distribuţie, am probleme să cred că acest film va fi chiar ultimul lucru pe care îl vom auzi despre această franciză. Dar asta este un motiv de îngrijorare ce trebuie lăsat pentru viitor. Acum, avem parte de încă un teaser trailer, ce oferă cumva, primele imaginii chiar din film, iar cea mai mare parte a cadrelor, oferă câte un stop cadru al fiecărui personaj dur ce populează acest film. Dar asta e bine, deoarece filmele Expendables, sunt mai mult despre distribuţia masivă şi faimoasă a francizei, decât probabil complotul în sine. Ar trebui să ne intereseze despre ce este vorba în The Expendables 3, când avem parte de o distribuţie fantastică?!


Mel Gibson

Jason Statham

Sylvester Stallone

Dolph Lundgren

Jet LiPoster The Expendables 3 - Jet Li

Poster The Expendables 3 - Randy Couture

Filmul aduce pe marile ecrane nume ca, Sylvester Stallone, Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer, Antonio Banderas, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz și Glen Powell.
The Expendables 3 ajunge în cinematografe pe 15 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.