Trailer Extins Pentru GODZILLA: Tremurați În Faţa Regelui Monştrilor

Trailerul extins pentru versiunea nouă a filmului Godzilla regizat de Gareth Edwards, încearcă să lămurească situaţia relațiilor personajelor umane, aducând în acelaşi timp în prim plan, ravagiile pe care cel mai faimos monstru le provoacă omenirii.

Trailer Extins Pentru GODZILLA: Tremurați În Faţa Regelui Monştrilor


În timp ce imaginile anterioare din filmul Godzilla, doar ne-au tachinat cu povestea și scopul filmului, noul trailer extins, ne explică mai multe despre personajul interpretat de Bryan Cranston, dar și de acesta este convins că guvernul minte cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat. Desigur, trailerul prezintă şi unele cadre uimitoare de acțiune și continuă seria de imagini cu dezastre ce te lasă cu gura căscată, imagini ce fac ca filmul să fie foarte aşteptat de către fani. Evident, noile cadre aduc cu sine şi câteva explicaţii despre originile monstrului, indicii despre mărimea sa colosală dar şi de ce Godzilla, ar putea să extermine umanitatea, dacă nu este oprit la timp. Iar dacă filmul Godzilla din 1998, al regizorului Roland Emmerich, a jonglat cu ideea că monstrul uriaş a fost creat în urma unor teste nucleare ce s-au desfăşurat în Pacific, noul film Godzilla încearcă să ne propună ideea interesantă că, testele nucleare, erau de fapt încercări disperate de lichidare a monstrului, distorsionând puţin ideea preconcepută a fanilor de până acum.

Godzilla 2014

De fapt, aşa cum am mai precizat, regizorul Gareth Edwards, se bazează pe ideea de a face filmul cât mai ancorat în realitate şi cât mai credibil, sugerând că omenirea, ar fi neputincioasă în faţa unei asemenea ameninţări catastrofale. Chiar dacă este doar la al doilea film, regizorul Gareth Edwards, aduce pe marile ecrane această nouă viziune a sa despre monstrul uriaş, o nouă viziune ce are toate şansele să se materializeze într-unul din cele mai aşteptate filme din 2014. Cadrele explozive şi momente intense de panică, sugerează de pe acum că noua producţie Godzilla, va conţine o multitudine de confruntări intense şi provocări de neimaginat.

Poster Godzilla 2014

Filmul are în distribuţie actori ca Aaron Taylor – Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Juliette Binoche, David Strathairn, Ken Watanabe și Sally Hawkins.
Godzilla ajunge în cinematografe începând cu data de 16 Mai 2014.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.