Noul Trailer SIN CITY 2: A DAME TO KILL FOR Scoate În Evidenţă Distribuţia Fabuloasă

O distribuţie cu adevărat impresionantă, aduce la viaţă povestea din filmul Sin City 2: A Dame To Kill For, iar noul trailer al producţiei, scoate în evidenţă, partea estetică a filmului regizat de Robert Rodriguez şi Frank Miller.

Trailer Nou SIN CITY 2: A DAME TO KILL FOR - Eva Green este Ava Lord

Filmul Sin City 2: A Dame To Kill For este bazat pe romanul grafic cu acelaşi titlu, creat de nimeni altul decât legendarul Frank Miller, iar femeia fatală din centrul atenţiei și motivul necazurilor prin care va trece protagonistul principal Dwight McCarthy, interpretat acum de Josh Brolin, va fi personajul interpretat de frumoasa actriţă Eva Green (Ava Lord).
Filmul original, Sin City, ce a fost lansat în 2005, a avut o recunoaştere mondială în special pentru prelucrarea unică a culorilor peliculei, cea mai mare parte a filmului fiind alb-negru, un neo-noir modernizat, procedeu distinctiv ce a încercat să aducă filmul mai aproape de stilul vizual al romanelor grafice semnate de Frank Miller.

Dwight în SIN CITY 2: A DAME TO KILL FOR

Câştigătorul unui Oscar, scenaristul William Monahan a fost însărcinat cu misiunea de a lustrui scenariul lui Frank Miller pentru Sin City 2.  Din punct de vedere cronologic, povestea din A Dame To Kill For, are loc înainte de povestea adaptată în primul film: The Big Fat Kill. Noua adaptare, ne explică cum s-a petrecut schimbarea la faţă a lui Dwight.
Deoarece Dwight a fost împușcat în față şi iniţial a fost interpretat de Clive Owen, în cartea de benzi desenate A Dame To Kill For, fetele din orașul vechi plătesc pentru reconstrucția lui facială. În această a doua producţie a francizei Sin City, Dwight (Josh Brolin), este vânat de către singura femeie pe care a iubit-o vreodată, Ava Lord, interpretată de Eva Green, moment din care viața sa, se va transforma într-un iad.

Ava Lord în SIN CITY 2: A DAME TO KILL FOR

Lansarea filmului Sin City: A Dame To Kill For, este programată să ajungă în cinematografele de la noi, de abia pe 29 august, însă până atunci ne putem familiariza cu unele din personajele noi ale sequel-ului, prin intermediul acestui nou trailer, ce prezintă majoritatea caracterelor implicate. Acest trailer nou, nu prea ajunge să se implice în complotul filmului la fel de mult ca primul trailer. Este un fel de teaser ostentativ, fiind mai mult un trailer estetic, decât unul normal. Şi ca să fiu sincer, distribuţia promițătoare a filmului, e singurul lucru ce merită atenţie deosebită.

Teaser Poster pentru SIN CITY 2: A DAME TO KILL FOR - Jessica Alba

Distribuţia impresionantă a filmului conţine nume ca, Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta şi Juno Temple.
Sin city 2: A Dame To Kill For, este programat pentru lansarea in Romania pe 29 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.