Ultima Parte A Trilogiei THE HOBBIT Se Intitulează Acum: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES

Regizorul Peter Jackson, a dezvăluit că ultima parte a trilogiei The Hobbit, ce va avea premiera în Decembrie, se intitulează acum, The Battle Of The Five Armies.

Ultima Parte A Trilogiei THE HOBBIT Se Intitulează Acum: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES

Călătoria greoaie a regizorului Peter Jackson de a realiza trilogia The Hobbit, a fost în unele privințe , exact cum ar fi drumul lui Bilbo, cu poteci ascunse şi dezvăluiri secrete, ce ne-au purtat într-o călătorie imaginară de-a dreptul fantastică. Dacă There And Back Again, a fost numele celei de-a treia parte a trilogiei, fiind un nume potrivit pentru un al doilea film ce spune povestea frăţiei ce încercă să revendice Ereborul, sosirea lui Bilbo în Erebor, a fost deja cuprinsă în ​​al doilea film. Dar odată ce adaptarea The Hobbit, este o trilogie, titlul There And Back Again, ar fi la urma urmei, unul nepotrivit.

Beorn şi Gandalf în trilogia The Hobbit

Iată ce a declarat regizorul Peter Jackson, în legătură cu noul titlu al ultimei aventuri The Hobbit:
-„Când am făcut premiera lui Desolation Of Smaug, la sfârşitul anului trecut, am avut o conversație liniștită cu oficialii de la studio, cu ideea de a revizui titlu ultimului film. Am decis să păstram totul aşa cum e, până la lansarea celui de al doilea film pe DVD şi Blu-Ray. Iată că am ajuns la acel punct, iar săptămâna trecută, după vizionarea filmului, cu toții am fost de acord, că vom avea acum un titlu adecvat: The Hobbit: The Battle Of The Five Armies.”
Deşi titlul scris de profesorul Tolkien, There And Back Again, este în principiu, destinat să ne apropie de personajele principale şi cuprinde întreaga aventură lui Bilbo, nu aş fi surprins dacă pe viitor, îl vom vedea folosit într-un box-set ce va cuprinde toate filmele.

The Hobbit: An Unexpected Journey

-„Înainte de toate acestea, încă avem un film de terminat. A fost o perioadă de linişte pentru noi și sunt fericit că editarea filmului decurge bine. Totuşi, aceste zile liniştite se apropie rapid de sfârșit. Va trebui în curând ca The Battle Of The Five Armie, să pășească în lumină. Aşteptaţi-vă să vedeţi și să auziţi multe despre Hobitul: Bătălia Celor Cinci Armate în lunile următoare.” a mai declarat regizorul Peter Jackson.
De asemenea, regizorul a mai declarat că, vom avea parte şi de versiunea extinsă a lui The Hobbit: The Desolation Of Smaug, versiune ce va conţine peste 25 de minute de scene noi, toate marcate cu muzica originală compusă de Howard Shore.

The Hobbit: The Battle Of The Five Armies

Ultima parte a trilogiei The Hobbit, intitulată acum The Battle Of The Five Armies, va ajunge în cinematografele din România, pe 19 Decembrie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.