Acţiune Spectaculoasă În Noul Trailer Extins Pentru Aventura Spaţială GUARDIANS OF THE GALAXY

Groot vorbeşte pentru prima dată, Rocket, Drax și Gamora, duc acţiunea la un alt nivel, iar Peter Quill, devine proscrisul căutat de toată lumea, în al doilea trailer complet, pentru producţia Marvel, Gardienii Galaxiei.

Acţiune Spectaculoasă În Noul Trailer Extins GUARDIANS OF THE GALAXY

Soarta a 12 miliarde de oameni, se bazează pe acţiunile unui hoț, a doi bătăuși, un asasin și a unui maniac, în Gardienii Galaxiei. Acestea este propoziţia cu care actriţa Glenn Close descrie în totalitate filmul. Guardians Of The Galaxy, mega filmul celor de la Marvel, regizat de James Gunn, lansează un al doilea trailer surprinzător, ce ne lasă cu gura căscată şi ne spulberă orice îndoială aveam despre această aventură spaţială. Noul trailer, este plin de acţiune alertă şi prezintă, doar o mică parte din aventurile supreme ale lui StarLord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax Distrugătorul (Dave Bautista), Groot (vocea lui Vin Diesel) și uimitorul Rocket (vocea lui Bradley Cooper).

Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Bradley Cooper şi Vin Diesel în Gardienii Galaxiei

Pentru cei nefamiliarizaţi cu subiectul, trupa din Gardienii Galaxiei, a apărut pentru prima dată în numărul 18 al revistei Marvel, intitulată SuperHeroes (1969), eroii noştri fiind descrişi ca fiind un grup de supereroi, ce activează în secolul 31, dar într-un univers paralel. Guardians Of The Galaxy, este de fapt o ecranizare bazată în mare parte pe subiectul acestor benzi desenate şi este o aventură spațială epică, cu care cei de la compania Marvel, îşi extind universul cinematic, în cosmos. Guardians Of The Galaxy îl are în rolul principal pe Peter Quill, un aventurier spaţial ce se trezeşte ţinta unei periculoase vânătoare de recompense, după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea sa de a dejuca planurile lui Ronan Acuzatorul (Lee Pace), personajul negativ ce ameninţă soarta întregului univers, îl forţează pe Peter, să formeze o alianţă cu invincibilul Drax Distrugătorul, asasina Gamora, extraterestrul Groot şi ratonul Rocket.

Star Lord, Groot, Drax The Destroyer, Gamora şi Rocket în Gardienii Galaxiei

Dar atunci când el descoperă adevărata putere a globului şi ameninţarea pe care acesta o reprezintă, trebuie să îndrume trupa neobişnuită de supereroi, în direcţia potrivită pentru a putea salva întreg universul de la un dezastru. Regizorul James Gunn, continuă să ne uimească cu selecţia muzicală din noul trailer, iar acesta previzualizare extinsă, cei de la Marvel ne şicanează cu acţiunea la scară largă a filmului, precum și primele cadre mai detaliate a celor două personaje realizate în totalitate din efecte speciale: Rocket și Groot. Sper că publicul larg, va reuşi să aprecieze glumele adorabile ale filmului şi felul în care Chris Pratt aduce în povestea filmului, acest personaj dual: StarLord respectiv Peter Quill.

Poster Guardians Of The Galaxy

Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, și Benicio del Toro fac parte din distribuţia filmului scris şi regizat de James Gunn.
Guardians Of The Galaxy are stabilită data de lansare pentru 1 August 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.