Lui CHRIS HEMSWORTH I-a Fost Oferit Rolul Principal În Reboot-ul LETHAL WEAPON

Oficialii de la Warner Bros, doresc cu orice preţ o continuare a francizei Lethal Weapon, iar producătorul Joel Silver, spune că cu un reboot este în dezvoltare şi s-ar putea să îl aibă pe actorul Chris Hemsworth în rolul principal.

Lui CHRIS HEMSWORTH I-a Fost Oferit Rolul Principal În Reboot-ul LETHAL WEAPON

Despre un reboot al francizei Lethal Weapon, se vorbește de multă vreme, însă până acum, nimeni nu a reușit să dezvolte o idee, în principiu fiindcă, scenariul original scris de Shane Black, a fost unul cât se poate de bun, dar mai ales original. Deşi ştiam cu toţii că Warner Bros va ajunge să refacă la un moment dat filmul Lethal Weapon, nimeni nu a prevăzut această mișcare rapidă, ce spune că proiectul este deja în dezvoltare. Deţinând unul din titlurile cele mai ușoare de recunoscut și una din cea mai vandabilă franciză, ştiam că oficialii de la Warner Bros, îşi vor aminti cumva şi de această franciză a anilor ’80.  Zvonuri recente spun că producătorii, în frunte cu Joel Silver, au avut ideea de a angaja tot un actor australian în rolul principal.

Chris Hemsworth - Ar putea ajunge de la Thor la Armă Mortală

Acest proiect nou de a reface Lethal Weapon, pare că ar fi pe punctul de a ajunge un sequel, dar în acelaşi timp, un reboot al francizei, cu ideea de a aduce în centrul atenţiei, o distribuţie nouă, în care se zvoneşte că personajul principal, ar putea fi chiar fiul lui Martin Riggs, interpretat pe vremuri, de Mel Gibson.  Rolul fiului acestuia, se pare că va ajunge la Chris Hemsworth, în cazul în care aceasta nu are programul prea încărcat și producătorii vor obţine ceea ce vor. Dincolo de faptul că, producătorul inițial Joel Silver, încă lucrează la proiect, zvonurile spun că scenaristul inițial, Shane Black, a fost deja angajat ca şi consultant, ceea ce înseamnă că lucrul la Lethal Weapon, este în stadiu incipient. De asemenea, se zvoneşte că cei de la Warner Bros, îl vor pe regizorul francizei Fast and Furious, Justin Lin, fapt ce mă îndeamnă să cred că rebootul Lethal Weapon, ar putea fi plin de acţiune.  Deocamdată, nu există nici o indicație clară dacă Mel Gibson sau Danny Glover se vor întoarce la rolurile ce i-au făcut celebri.

Poster Arma Mortală 2

Sunt sigur că fanii filmelor de acțiune ai anilor ’80, vor fi destul de cinici, citind aceste rânduri, dar cu un actor ca Chris Hemsworth și faptul că acest proiect nu este un remake, ar trebui să mai aline puţin din grijile publicului. Cu detalii atât de neclare, încă nu există nici un indiciu despre o dată de lansare a unei noi arme letale.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.