GERARD BUTLER Renunţă La Rolul Său Din Remake-ul POINT BREAK

Remake-ul thriller-ului de acţiune din 1991, Point Break, al celor de la Alcon Entertainment, în care au jucat Keanu Reeves şi Patrick Swayze, îl pierde pe actorul Gerard Butler, ce deţinea unul din rolurile prinicpale ale filmului.

  GERARD BUTLER Renunţă La Rolul Său Din Remake-ul POINT BREAK

Nu ştiu sincer cât de potrivit era Gerard Butler în rolul făcut celebru de Patrick Swayze în 1991, dar din câte se pare, remake-ul Point Break, are nevoie de un nou Bodhi. Gerard Butler avea de gând să-și asume rolul lui Bodhi, dar actorul, a renunţat la rolul său din remake. Totuşi, cei de la Alcon Entertainment, au încă planuri pentru a începe filmările în această toamnă, alături de regizorul Ericson Core, ce va realiza filmul, după un scenariu scris de Kurt Wimmer. Cu siguranţă vor găsi un nou actor ce va juca rolul surfer-ului profesionist, mai ales că sportul, este unul foarte popular în rândul actorilor de peste ocean.
Decizia lui Gerard Butler de a ieşi de pe lista actorilor din distribuţia filmului, a fost bazată pe o serie de factori importanţi pentru programul acestuia. Unul ar putea fi chiar dorința actorului de a se afla printre producători, fapt ce a dus la diferenţe de ideii creative, între el şi regizorul remake-ului.

Gerard Butler surprins la surfing

Dar, există şi o chestie simplă de programare a lunilor de lucru, mai ales că cei de la Alcon vor să înceapă filmările peste câteva luni, având pe agendă, mai multe locații internaționale. Cu toate acestea, Gerard Butler are deja programate filmările pentru continuarea Olympus Has Fallen, ce va începe filmările în această toamnă, la Londra . Probabil, acest program încărcat, a apărut în calendarul actorului ca un conflict, în ciuda faptului că cele două filme par a se alinia destul de bine în calendar.
Poate mai mult decât aceste probleme, Gerard Butler a cântărit dacă refacerea filmului clasic Point Break, ar fi o idee bună sau nu şi a hotărât că a juca în continuarea Olympus Has Fallen, ar fi mai benefică pentru cariera sa. Doar timpul vă hotăra asta şi evident, publicul.

Poster Point Break 1991

Actorul Luke Bracey, face încă parte distribuţia acestui remake, film în care el îl va interpreta pe tânăr agent FBI Johnny Utah , inițial jucat de Keanu Reeves.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.