NOOMI RAPACE Primeşte Un Rol În Thrillerul Sci-Fi BRILLIANCE Alături De WILL SMITH

Actriţa Noomi Rapace, primeşte un rol important în viitorul film sci-fi Brilliance, ce îl are deja pe Will Smith în rolul unui agent strălucit, cu abilităţi speciale.

Viitorul thriller sci-fi intitulat Brilliance, se află în dezvoltare încă de anul trecut, dar de abia la începutul anului, cei de la Legendary Pictures și Universal, au distribuit rolul principal al filmului sci-fi, acesta revenindu-i lui Will Smith.  Din câte se pare, povestea viitorului film, are un potenţial imens, iar cei de la Universal, sunt siguri că va deveni o viitoare trilogie. Iar dacă actorul  Will Smith , va juca rolul unui agent federal al cărui abilitate este folosită pentru vânarea unor teroriști, actriţa Noomi Rapace, va juca rolul unei femei tatuate, ce are un stil de viaţă nonconformist, dar care cu ajutorul abilităţilor sale speciale, devine un geniu. Ea este identificată ca fiind un terorist periculos de către guvern.

Noomi Rapace

Julius Onah, va regiza filmul sci-fi Brilliance, având la dispoziţie un scenariu conceput de David Koepp (Jurassic Park, War of the Worlds). Producția filmului şi startul filmărilor, sunt programate să înceapă în această vară.
Brilliance, este o adaptare bazată pe romanul cu acelaşi titlu scris de Marcus Sakey, iar acţiunea filmului, se petrece într-o lume în care unu la sută din populaţia planetei, se naşte cu abilităţi cognitive sporite. Toţi aceşti oameni cu abilităţi speciale, sunt numiţi „brilianţi” iar din 1980, o sută de oameni s-au născut în acest fel. Nick Cooper (Will Smith) este la fel, un agent federal, al cărui abilitate excepțională îi îngăduie să găsească şi să vâneze teroriști.

Noomi Rapace

Ultima țintă a lui, ar putea fi cel mai periculos om în viață, un „briliant” ce are intenția de a provoca un război civil. Ca să-l îl prindă, Cooper, va trebui să calce peste toate valorile în care crede și va trebui să îşi trădeze propria natură.
Într-un cuvânt, Noomi Rapace şi Will Smith în acelaşi film. Pe mine m-au cucerit deja.  Acest cuplu interesant de actori, cu siguranţă stârneşte interesul publicului larg, iar personal aştept cu nerăbdare să aflu mai multe despre acest proiect science-fiction.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.