Primul Trailer Pentru Serialul Sci-Fi EXTANT Cu HALLE BERRY Produs De STEVEN SPIELBERG

În viitorul serial sci-fi intitulat Extant, produs de Steven Spielberg, actriţa Halle Berry este o femeie astronaut ce îşi petrece treisprezece luni într-o misiune solo în spațiu, dar odată sosită pe Pământ, evenimente ciudate încep să se petreacă în jurul ei.

Primul Trailer Pentru Serialul Sci-Fi EXTANT Cu HALLE BERRY Produs De STEVEN SPIELBERG

Porțiunea ce se centrează pe aventura spațială a personajului principal, pare a fi doar o mică parte din poveste, fiindcă adevăratul mister, începe atunci când personajul lui Halle Berry, se întoarce pe Pământ. Ea se întoarce însărcinată, iar ceea ce se întâmplă în continuare, ne va năucii pe toti.
Sau cel puțin așa spun producătorii şi sinopsisul serialului.

Halle Berry în serialul EXTANT

Până în acest moment, nu ştiam absolut nimic despre serialul misterios, iar acest prim trailer complet, ne tachinează vag cu ceea ce spunea anul trecut Steven Spielberg despre serial: „experiențele personajului principal vor duce la evenimente care în cele din urmă vor schimba cursul istoriei omenirii.”
Cei de la CBS, au câștigat ratinguri mari cu experimentul de vara trecută Under The Dome, în ciuda faptului că serialul a fost o adaptare cam slabă, dar Extant, are cu siguranță o premisă interesantă și o distribuţie solidă.

Poster Extant

Distribuţia serialului include nume ca Goran Visnjic, John Woods, Pierce Gagnon, Camryn Manheim, Hiroyuki Sanada, Grace Gummer și Michael O’Neill.
Serialul Extant, va avea premiera pe 9 Iulie, pe CBS, dar până atunci poţi vedea primul trailer de mai jos.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.