Scenaristul ROBERTO ORCI Va Regiza Filmul STAR TREK 3

Omul ce a co-scris primele două filme din franciza Star Trek, pe care le-a regizat J.J. Abrams, va fi la cârma următoarei aventuri a echipajului navei Enterprise din Star Trek 3.

Scenaristul ROBERTO ORCI Va Regiza Filmul STAR TREK 3

Roberto Orci, scenaristul faimos ce a scris primele două filme Star Trek, a făcut mult lobby înainte de  a prelua scaunul de regizor pentru viitoarea aventură a bine cunoscutului echipaj de pe Enterprise. În ciuda lipsei sale de experiență, cei de la Skydance Productions și Paramount, i-au dat şansa scenaristului să regizeze următorul film al francizei Star Trek. Iar după ce J.J.Abrams a abandonat franciza Star Trek în favoarea relansării francizei Star Wars, au fost luate în considerare, o mulțime de nume celebre. Dar din câte se pare, scaunul regizoral, îi revine unui colaborator frecvent al celor de la Paramount, scenaristul Roberto Orci, cel ce a fost şi producător și scenarist pentru Transformers și The Amazing Spider-Man.

Roberto Orci pe platourile de filmare Star Trek Into Darkness

În timp ce Orci este singura persoană în măsură să facă acest lucru, faptul că el a fost implicat în a face ultimele două filme a fost probabil, un mare puls. Dar, oare ce înseamnă acest lucru pentru viitorul film Star Trek ?! Va afecta oare lipsa de experiență a lui Orci filmul cu numărul trei al acestui reboot modern al francizei?  Probabil că nu, mai ales că cei de la Skydance și Paramount, îl vor înconjura pe scenarist, de oameni ce au experiență în acest domeniu, oameni ce știu cum trebuie structurat un film, atunci când eşti regizor. Iar pe lângă asta, trebuie să ţinem cont că, Roberto Orci, a fost producător suficient de mult timp pentru a şti cum se derulează acest proces complicat.

Devreme ce toată distribuția de bază a filmelor anterioare se întoarce la rolurile lor anterioare, toată producţia, ar trebui să fie ușor de gestionat. Întrebarea cea mai arzătoare a fanilor şi nu numai, rămâne scenariul. Va implementa oare Roberto Orci şi în Star Trek 3, toate teoriile sale de conspirații guvernamentale din Star Trek Into Darkness?! Toate întrebările rămân deocamdată, fără răspuns. Dar nu cred că va dura mult, mai ales că Roberto Orci este o persoană ce nu se poate abţine de la declaraţii fabuloase, atunci când este entuziasmat.

Poster Star Trek

În felul acesta, măcar scăpăm de secretomania cu care ne-a tratat J.J. Abrams. Din câte se pare, Roberto Orci, a conceput deja o schiţă a scenariului pentru Star Trek 3, iar în ajutorul său, au sărit scriitori J.D. Payne și Patrick McKay, ceea ce înseamnă că o dată de începere a filmărilor, nu este foarte departe.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.