Super Trailer Extins Pentru Comedia 22 JUMP STREET Cu CHANNING TATUM, JOHAN HILL Şi ICE CUBE

Un nou trailer internațional pentru comedia 22 JUMP STREET, a ajuns on-line, iar replicile hilare combinate cu acţiunea ridicolă a filmului, fac din Channing Tatum şi Jonah Hill, două staruri al naibii de amuzante.

Super Trailer Extins Pentru Comedia 22 JUMP STREET Cu CHANNING TATUM, JOHAN HILL Şi ICE CUBE

Regizoriii Phil Lord și Chris Miller au reveni la cârma continuării comediei ce îi are în centrul atenţiei pe Jonah Hill și Channing Tatum, în rolul a doi ofiţeri de poliţie cam trăzniţi, ce ajung de data aceasta să facă ravagii într-un campusul de colegiu. Intriga filmului, pare să ne atragă atenţia cu misiunea pe care ofiţerii Schmidt şi Jenko o au, descoperirea unui lanţ de distribuţie de droguri. Dar, acest lucru pică pe locul secund atunci când situațiile comice ale filmului ne fac să râdem cu gura până la urechi. De la locul neobişnuit în care Jonah Hill îşi ţine grenada, până la pronunţia numelui făcută de Channing Tatum atunci când se află sub acoperire, precum şi toate replicile hilare din timpul acţiunii, mă fac să am doar motive de laudă pentru 22 Jump Street.

Jonah Hill, Ice Cube şi Channing Tatum în continuarea 22 Jump Street

Primul film, reboot-ul 21 Jump Street, a surprins multă lume cu chimia amuzantă dintre Channing Tatum și Jonah Hill, iar energia cu care aceştia au încins atmosfera în film, a atras mult public consumator de comedii. În concluzie, nu e de mirare că această continuare intitulată 22 Jump Street, continuă tradiţia amuzantă a primului film, multă acţiune ridicolă şi glume deocheate.
Regizorii Phil Lord și Chris Miller au un simţ dezvoltat al umorului, iar în timp ce primul film 21 Jump Street a fost o producţie evaluată R, este destul de clar că duo-ul dinamic al filmului, nu are un limbaj ce să încadreze filmul, în vreun tipar al filmelor de familie.

Jonah Hill şi Channing Tatum se mută la colegiu în continuarea 22 Jump Street

Comedia 22 Jump Street, îi găseşte pe ofiţerii Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum), infiltraţi într-un campus de colegiu, acolo unde trebuie să doboare o reţea de droguri şi unde parteneriatul şi prietenia lor este pusă la încercare, din nou. Ei nu numai că trebuie să rezolve noul caz, dar trebuie şi să îşi dea seama dacă pot avea o relație matură sau dacă adolescenţii din ei, pot să treacă de la stadiul de boboci la bărbaţi adevăraţi. Pentru asta, colegiul pare a fi cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată.

Poster 22 Jump Street

În film mai joacă Ice Cube, Nick Offerman, Amber Stevens, Peter Stormare, Rob Riggle, Dave Franco, Jillian Bell, şi Craig Roberts.
Comedia 22 Jump Street va avea premiera pe 13 Iunie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.