Super Trailer Şi Poster TRANSFORMERS 4 AGE OF EXTINCTION: Începe Războiul Pentru Supravieţuire

Multă acţiune şi o tonă de explozii gigant, anunţă începerea războiului pentru supravieţuirea omenirii, în noul mega trailer pentru producţia Transformers 4: Age Of Extinction, ce ne atrage atenţia cu noi cadre fabuloase şi foarte multe dezvăluiri.

Super Trailer Şi Poster TRANSFORMERS 4: AGE OF EXTINCTION Începe Războiul Pentru Supravieţuire

Dacă în primul trailer pentru Transformers: Age of Extinction, ne-am întâlnit cu personajul lui Mark Wahlberg și familia lui și am văzut cum a reînviat Optimus Prime, iată că în acest trailer nou, Optimus Prime începe să ne explice complotul filmului regizat de Michael Bay. El ne dezvăluie suficiente detalii pentru a ne da seama că, el şi întreaga omenire, are nevoie de o nouă armată. Asta chiar înainte de a-l vedea călare pe Grimlock Dinobot. Indiferent de ce crezi despre toată nebunia din noul trailer Transformers 4: Age Of Extinction, e cu siguranţă ceva să îl vedem pe Stanley Tucci cum strigă disperat atunci când este atacat de un robot.

Noul trailer aduce cu sine, atât de multă acțiune și atât de multe explozii, încât mă întreb dacă a mai rămas ceva şi pentru film. Dar având în vedere că elementele pe care le vedem în trailer, sunt doar o parte a filmului, în mod clar, încă mai există o mulțime de văzut. Povestea filmului are loc la puțin timp după evenimentele din al treilea film Transformers, Dark Of The Moon și urmează un set complet diferit de personaje umane. Age Of Extinction, este al patrulea film din franciza de succes la nivel mondial, regizată de Michael Bay, iar actori ca Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Li Bingbing, Kelsey Grammer, Sophia Myles, TJ Miller, Nicola Peltz, Jack Reynor și Titus Welliver, fac parte din distribuţia oficială a lui Transformers 4, film ce începe după o luptă epică, ce a lăsat majoritatea orașelor distruse, dar a salvat omenirea.

TRANSFORMERS 4: AGE OF EXTINCTION - Optimus Prime

În timp ce oamenii încearcă să revină la rutina de zi cu zi, un grup obscur de cercetători, încercă să controleze direcția istoriei, descoperind unele secrete ale tehnologiei extraterestre. În timp ce Pământul, este luat în vizor de o forţă antică cu o putere de nedescris, Optimus Prime şi Autoboţii, se ridică din cenuşă, pentru a lupta împotriva celei mai mari provocări de până acum. Într-o aventură incredibilă, aceştia, alături de noii aliaţi, intră într-un război ce duce la o bătălie culminantă răspândită în întreaga lume.

Poster TRANSFORMERS 4: AGE OF EXTINCTION

Iar dacă vă place foarte mult trupa Imagine Dragons, veţi fi foarte încântaţi să auziţi melodia principală a coloanei sonore pentru Transformers: Age of Extinction, în cele două promouri pe care le veţi găsi mai jos, promouri ce anunță contribuția trupei la succesul filmului.
Transformers: Age Of Extinction ajunge în cinematografele 2D, 3D și IMAX 3D pe 27 Iunie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.