Trailer Complet Pentru Finalul Serialului TRUE BLOOD: În SEZONUL 7, Trecutul Bântuie Prezentul

Iată şi primul trailer complet pentru True Blood Sezonul 7, trailer ce foloseşte multe cadre din Sezonul 1, pentru a ne aminti cât de mult s-au schimbat pe parcursul anilor, cetăţenii din Bon Temps.

Trailer Complet Pentru Finalul Serialului TRUE BLOOD SEZONUL 7: Trecutul Bântuie Prezentul

După șapte sezoane, serialul celor de la HBO, True Blood, se termină în această vară. De-a lungul duratei sale longevive, serialul a crescut și a scăzut în rating, dar în general a rămas un spectacol popular pentru rețeaua de cablu. Fără îndoială, în unele părţi doar datorită violenței sale înspăimântătoare și a nudităţii prezentă adesea în fiecare episod.  În ciuda faptului că cele mai recente sezoane nu au fost lăudate prea mult, publicul ar trebui să se aștepte la un final epic de sezon şi un final şi mai grandios al serialului.

Anna Paquin, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Chris Bauer şi Joe Manganiello în ultimul sezon al serialului True Blood.

Chiar dacă povestea din True Blood, a deraiat puţin de la povestea principală în urmă cu un sezon sau două, dorința producătorilor de a îmbrățișa ridicolul, a plasat serialul pe linia unor diferite fire de complot, destul de interesante de altfel, ce au adus cu sine nişte concluzii scandaloase și au făcut ca audienţa serialului, să vadă fiecare nou episod, din cu totul alte motive. Capitolul final al serialul supranatural, ne va arăta cum orăşelul Bon Temps, se află sub asediu, iar o mulţime de localnici, cunoscuţi sau mai puţin cunoscuţi, dau vina pe Sookie Stackhouse (Anna Paquin), pentru tot ce s-a întâmplat până acum.  Ea nu este prea fericită, declarând că „Nu mai suport să mai moară cineva din din cauza mea.”

Ryan Kwanten şi Chris Bauer în ultimul sezon al serialului True Blood.

Din păcate pentru fani, noul traile complet, nu oferă nici un indiciu despre Eric (Alexander Skarsgard), care este de așteptat să se întoarcă în acest sezon. Totuşi, trailerul nu promite că ultimul sezon True Blood, va fi la fel de violent și de sexy ca cele care au fost difuzate înainte, deși teaserul anterior, a făcut aluzie la necazurile ce se vor abate asupra localităţii Bon Temps. Dar probabil compensează prin faptul că pătrunde puţin mai mult în interiorul pericolului şi haosului rezultat din atacul vampirilor infectaţi cu virusul Hep V.

Joe Manganiello în posterul True Blood.

Anna Paquin, Stephen Moyer, Deborah Ann Woll, Rutina Wesley, Sam Trammell, Joe Manganiello, Ryan Kwanten, și Chris Bauer, vor reveni in ultimul sezon al serialului True Blood, ce va avea premiera în 22 Iunie pe HBO.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.