Trailer Complet STAR WARS REBELS: Începe Revolta Împotriva Imperiului Galactic

Cu ocazia zilei oficiale a fanilor Star Wars din întreaga lume, cei de la Lucasfilm au început festivitățile de la primele ore ale dimineţii, lansând primul trailer complet pentru serialul animat Star Wars Rebels, serial ce conturează formarea Rebeliunii împotriva Imperiului Galactic.

 Trailer STAR WARS REBELS: Incepe Revolta Impotriva Imperiului Galactic

Serialul animat ce are acţiunea stabilită între episoade III și IV, va avea o premieră de o oră în această toamnă pe Disney Channel, asta înainte de a ajunge pe canalul Disney XD. Deşi nu se află în trailer, știri recente sugerează că însuşi Obi-Wan Kenobi va apărea în serial. Acest lucru fiind destul de important în arcul poveştii de ansamblu a întregului univers Star Wars şi a legăturii sale cu mesajul pe care Prinţesa Leia îl lansează către maestrul Jedi, la începutul din A New Hope.

Sabine, unul din primii rebeli ai galaxiei
Star Wars Rebels: Crucişătoarele Imperiale conduc galaxia

Star Wars Rebels, are în centrul atenţiei un mic grup de eroi pe nume Sabine, Kanan, Hera, Ezra, Zeb și Chopper. Serialul ne poartă într-un moment în care impunerea Imperiului prin frică, învăluie întreaga galaxie în întuneric. Acest nou trailer, ne oferă multe imagini noi, dar şi secvențe inedite din serial, unde vedem inclusiv nava Ghost urmărita de TIE Fighters, imagini cu tânărul rebel Ezra, multe trupe imperiale, lupte crunte între eroi serialului și imperiali, dar și secvenţe cu Kanan, un Jedi secret ce îşi asamblează sabia laser și se pregăteşte pentru luptă.

În interiorul navei GhostTIE Fighters

Star Wars Rebels, continuă tradiția epică a legendarului univers Star Wars, cu noi aventuri pline de acțiune interesantă, alături de prezentarea unui moment întunecat în galaxie, moment în care Imperiul Galactic îşi extinde puterea, de la o planetă, la alta. La începutul serialului, forțele imperiale ocupă o planetă îndepărtată, pe care o guvernează cu forţa, astfel distrugând viețile oamenilor. Echipajul inteligent și pestriț al navei Ghost, sunt câţiva din rebelii destul de curajoşi pentru a se opune opresiei Imperiului Galactic. Împreună, acest grup ciudat al societății, se va confrunta cu pericole nemaiîntâlnite, răufăcători inventivi, aventuri palpitante, cu speranţa că într-o zi, vor avea puterea necesară de a aprinde scânteia unei rebeliuni.

Star Wars Rebels Poster

Serialul animat Star Wars Rebeles, este programat să aibă premieră în toamna aceasta, cu o emisiune de televiziune specială de o oră, serialul va fi difuzat pe canalul XD Disney, din întreaga lume.  Ca bonus, avem două clipuri exclusive din serial. May the 4th be with you.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.