Trailer Nou Cu Limită De Vârstă Pentru Comedia A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST

Universal a lansat un nou trailer interzis celor sub 18 ani pentru comedia isterică a creatorului Seth MacFarlane, A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST, iar distribuţia fantastică a filmului, te va bine dispune cu o mulțime de glume deocheate ce te vor lăsa cu gura căscată.

Trailer Nou Cu Limită De Vârstă Pentru Comedia A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST

Povestea filmului se învârte în jurul unui fermier de oi cam laş, ce evită cu succes un duel onorabil. Ca şi cum dezonoarea şi laşitatea nu ar fi fost de ajuns, prietena lui nestatornică, îl părăsește pentru un alt bărbat. Dar, o femeie misterioasă şi frumoasă îl ajută pe acesta să îşi găsească curajul. În timp ce frumoasă femeie îl pregăteşte pentru duelul ce ar trebui să îi restabilească onoarea, cei doi încep să se îndrăgostească. Totuşi, soțul prea frumoasei misterioase, un haiduc notoriu, vine în oraş pentru răzbunare. De data aceasta, fermierul Albert, trebuie să îşi pună curajul nou dobândit, la încercare. Acest trailer nou cu limită de vârstă, conține o mulțime de glume deocheate şi chiar secvenţe dure, ce te lasă cu gura căscată, iar noile secvenţe de dialog, sunt mai mult decât teribil de amuzante.

Amanda Seyfried şi Neil Patrick Harris în comedia A Million Ways To Die In The WestCharlize Theron şi Seth MacFarlane în comedia A Million Ways To Die In The West

A Million Ways To Die In The West, este una dintre mele cele mai aşteptate comedii de la începutul acestei veri.
Seth MacFarlane a scris scenariul filmului şi totodată, el regizează, produce și joacă în această comedie, iar această nouă creaţie a sa, este și primul film de debut la actorie pentru MacFarlane. Şi judecând aceste cadre hilare, el pare puţin mai rezervat decât de obicei. Totuşi, performanța actoricească a lui MacFarlane, nu ar trebui să afecteze în vreun fel comedia, deoarece distribuţia filmului va compensa orice lipsuri ar putea avea filmul.
Acest nou trailer, ne demonstrează că filmul este demn de titlul său lung şi chiar ne arată cum totul în această lume western, poate să vă ucidă în modul cel mai hilar posibil.

Poster A Million Ways To Die In The West

În film mai joacă Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Sarah Silverman, Giovanni Ribisi și Neil Patrick Harris.  Vei putea vedea comedia A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST în cinematografele româneşti, de pe data de 6 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.