Trailer Nou Pentru SF-ul INTERSTELLAR: MATTHEW McCONAUGHEY Este Singura Speranță A Planetei

Noul trailer al filmului sci-fi Interstellar, încearcă să ne atragă în aventura unui grup de exploratori, în frunte cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway, ce vor folosi o gaură neagră pentru a salva omenirea şi pentru a depăși limitele călătoriei în spațiu.

 Trailer INTERSTELLAR: Personajul Lui Matthew McConaughey, Este Singura Speranță A Planetei

Teoriile și experimentele de succes ale fizicianului Kip Thorne, stau la baza unuia dintre cele mai ambițioase proiecte de filme scifi văzute vreodată, iar regizorul Christopher Nolan şi fratele său scenarist, regizează şi produc acest viitor film intitulat: INTERSTELLAR. Chiar dacă ne aflăm la al doilea trailer al filmului, fiind o producție marca Nolan, detaliile complotului, rămân în mare parte, ascunse. Încă de la începutul trailerului, Interstellar se laudă cu faptul că este noul film al regizorului Trilogiei The Dark Knight şi Inception, iar pe lângă faptul că este regizat de Christopher Nolan, filmul are avantajul spectaculos de a avea in rolul principal, un actor ca Matthew McConaughey, unul din actorii în vogă, ce tocmai a câştigat un premiu Oscar.

Matthew McConaughey în Interstellar

La fel ca toate filmele lui Nolan , misterul din jurul acestui proiect a fost destul de enervant, iar pe lângă faptul că la începuturile proiectului am auzit că ar fi vorba despre nişte teorii legate de aşa zisele găuri de vierme, am aflat între timp că ar putea fi şi despre o poveste ce are la bază o problemă legată de mediu, iar noul trailer, pare să confirme aceste lucruri. Povestea filmului urmăreşte povestea unui personaj pe nume Coop (McConaughey), un fermier ce este tată, inginer, pilot şi aparent, un geniu. El este recrutat de un om de știință (Michael Caine), pentru a însoți un alt astronaut (Anne Hathaway), într-o misiune imperativă, pe o distanță mare de spațiu și timp, cu scopul de a rezolva cumva, problema stringentă a diminuării aprovizionării cu produse alimentare, a Pământului. În cele din urmă, acest trailer, foloseşte aceeaşi strategie ce vine cu fiecare al doilea trailer pentru filmele lui Nolan: avem puţin mai multe informaţii decât în cel anterior, dar tot suntem lăsaţi în ceaţă, fără să aflăm ceva concret.

Matthew McConaughey şi Michael Caine în Interstellar

Premisa oficială a filmului, cât şi alte explicații extinse despre poveste, rămase secrete deocamdată, asta până la lansarea trailerului cu numărul 3. Acesta este stilul de promovare al regizorului, iar dacă a dat roade în trecut, înseamnă că va fi de bun augur şi acum.  Întrebarea mea este simplă: care este raportul dintre povestea de pe Pământ și cea din călătoria spațiala, sau, cât de mult vom vedea oare din călătoria interstelară?  Este o întrebare valabilă, mai ales atunci când un regizor care spune că preferă efecte practice în locul celor CGI, lansează un film nou, într-o o eră în care un film ca Gravity, ce se petrecea în spațiu, a folosit destul de multe elemente realizate pe computer, pentru a uimi publicul larg. Totusi, acest nou trailer, sugerează de fapt povestea surprinzător de emoțională a iubirii unui tată pentru fiica sa şi a lucrurilor incredibile pe care acesta le va face pentru a o salva pe ea şi restul omenirii. Ajunge să vezi viziunea regizorului despre spațiu, ce arată aproape ca un loc liric, minunat, ca să îţi dai seama că Interstellar, va fi o altă peliculă de succes, mult aşteptată.

Poster oficial Interstellar

În filmul mai joacă Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck, Michael Caine, David Oyelowo, Wes Bentley, John Lithgow, Ellen Burstyn, Topher Grace, David Gyasi, Mackenzie Foy, Bill Irwin, Timothée Chalamet, și Matt Damon.
Interstellar va ajunge în cinematografe pe 8 Noiembrie 2014.

2 comentarii

  1. Exact întrebarea ce o are toată lumea în minte după ce a văzut trailerul 🙂
    Asta mă întrebam şi eu, dar cu alte cuvinte. Deocamdată nu se ştie.
    Vedem la următorul trailer.

  2. Mama mia, emotionant. Excelent Nolan, totusi sunt in dubii, o sa fie oare despre calatoria in spatiu a personajelor, sau mai ''pamantesc'' asa.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.