Vezi Patru Clipuri Explozive Din X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST

Cele patru clipuri noi din X-Men: Days Of Future Past, scot în evidenţă motivele pentru care mutanţii viitorului, trebuie să îşi unească forțele cu versiunile lor mai tinere, pentru a salva viitorul omenirii.

Vezi Patru Clipuri Explozive Din X-MEN:DAYS OF FUTURE PAST

Credeţi sau nu, X-Men: Days Of Future Past este doar la trei săptămâni distanță de premieră sa în cinematografe, iar dacă până acum nu ai fost încântat de ideea celui de al doilea film din a doua trilogie X-Men, noile clipuri din film, te vor fermeca pentru scurtă durată și te vor ademenii în iţele complicatei poveşti din Days Of Future Past.
În această continuare, pentru a salva viitorul omenirii, Wolverine, este trimis înapoi în anul 1973, cu scopul de a-l ajuta pe mai tânărul Profesor X, pe Magneto şi restul echipei de mutanţi din X-Men: First Class. Ei trebuie să îl oprească pe Bolivar Trask (Peter Dinklage) cel ce crează Sentinele, roboți gigant programaţi să extermine toţi mutanţii.

Wolverine şi tânărul Profesor X

Clipurile noi, ne oferă o confruntare interesantă între personajele interpretate de Peter Dinklage și Jennifer Lawrence, Michael Fassbender şi James McAvoy, ba chiar şi întâlnirea legendară dintre viitorul Wolverine (Hugh Jackman) şi mai tânărul său prieten, Beast (Nicolas Hoult).
Iar ca bonus, avem şi un clip ce se concentrează pe personajul lui Hugh Jackman şi încearcă să ne explice puterile pe care acest mutant le are, dar şi de ce tocmai el se întoarce înapoi în timp.
Dar probabil cel mai important clip din X-Men: Days Of Future Past, este cel în care care vedem confruntarea intensă dintre cele două forțe majore ale de francizei, fără îndoială, cele mai ușor de recunoscut: mai tinerii Magneto şi Profesorul X. Clipul ne explică misterul din spatele capacităţii Profesorului X de a merge din nou.

Viitorul şi trecutul din X-Men: Days Of Future Past

Noul film al francizei, îi va readuce în poveste pe Wolverine, Magneto, Profesor X, Storm şi Cyclops, sau cel puţin versiunile lor din viitor, acele figuri cunoscute ce au apărut în prima trilogie ce a ecranizat povestea mutanţilor. Cunoscuţii mutanţi din franciza X-Men, poartă pe două perioade de timp, un război dur ce are ca miză, supraviețuirea speciei lor. Iar pentru a realiza asta, e nevoie de mult sacrificiu şi de alianţe ce altădată nu ar fi fost posibile. Pentru a anula anihilarea speciei lor, mutanţii viitorului, cât şi cei din trecut, trebuie să colaboreze pentru a găsi o soluţie.

Poster X-Men: Days Of Future Past

Filmul are în distribuţie staruri că Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Ian McKellan, Patrick Stewart, Peter Dinklage, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Omar Sy, Halle Berry şi va ajunge în cinematografe pe 23 Mai 2014.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.