Zack Snyder Dezvăluie Prima Imagine Cu BEN AFLECK În Noua Armură A Lui BATMAN Şi BATMOBILUL Său

Regizorul Zack Snyder, dezvăluie prima imagine a noului Batman, interpretat de Ben Affleck și noul Batmobil, ce vor apărea în povestea din viitorul film Man Of Steel 2: Batman vs. Superman.

Zack Snyder Dezvăluie Prima Imagine Cu BEN AFLECK În Noua Armură A Lui BATMAN Şi BATMOBILUL Său

Ei da, revine pe marile ecrane Cavalerul Întunecat din Gotham, multimilionarul Bruce Wayne, aka Batman.  Regizorul filmului Batman vs. Superman, Zack Snyder a ridicat prelată de pe noul Batmobil și ne-a dat voie să privim prima imagine cu Ben Affleck în costumul cavalerului ce se va înfrunta cu Lex Luthor şi Superman în Man Of Steel 2.

Batmobilul din Man Of Steel 2: Batman vs. Superman

În lansării unei imagini (vezi mai sus) cu care ne tachina ieri, cu doar jumătate dintr-o imagine a unui nou Batmobil, iată că Snyder a postat pe contul său de tweeter astăzi, prima imagine cu viitorul Batman, alături de noul său vehicul. Inutil să spun că, ambele au suferit o remodelare totală, cu o nouă armură, considerabil mai plină decât cea din trilogia lui Nolan și aparent mult mai plină de detalii minuscule. Este evident inspirată de aspectul liliecilor din cartea de benzi desenate influentă The Dark Knight Returns, care se lăuda cu urechile mici ale măştii şi logo-ul masiv de pe piept. Ben Affleck are cu siguranţă o figură impozantă şi pot deja să îmi imaginez cum va decurge întâlnirea epică din el şi Superman în Man Of Steel 2. În ceea ce priveşte statura lui Batman, se vede de la o poştă că Ben Afleck a muncit destul de mult pentru a-şi transforma corpul şi deşi pare mult mai în vârstă decât Christian Bale, în mod evident este mult mai masiv.

Ben Afleck în noua armură a lui Batman alături de Batmobilul său.
Click pentru rezolutie mare

Acest lucru ar trebui să-i dea lui Affleck un avantaj destul de mare, ca să nu mai zic de designul Batmobilului ce seamănă mai mult cu clasicul vehicul al lui Batman.
Mai 2016, va fi o lună destul de plină de adaptări după cărţile de benzi desenate, mai ales că s-a înfipt acolo şi Batman vs Superman, un film fără titlu venit din partea celor de la Marvel și X-Men: Age Of Apocalypse. Chiar dacă iniţial filmul trebuia să aibă premieră în 2015, un comunicat de presă lansat de cei de la Warner Bros, spune că premiera filmului Man Of Steel 2, a fost amânată pentru data de 6 Mai 2016.

Man Of Steel 2: Batman vs. Superman

Distribuţia lui Man Of Steel 2, mai include nume ca Henry Cavill în rolul lui Superman, Gal Gadot ca Wonder Woman, Jesse Eisenberg ca Lex Luthor, Ray Fisher ca Cyborg, Jeremy Irons în rolul lui Alfred, Amy Adams că Lois Lane, Laurence Fishburne ca Perry White și Diane Lane în rolul lui Martha Kent

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.