Amuzament Total În Primul Trailer DUMB AND DUMBER TO: Lloyd și Harry Au Rămas La Fel De Tăntălăi

Actorii Jeff Daniels şi Jim Carrey, revin în continuarea Dumb & Dumber To, iar primul trailer lansat astăzi, demonstrează că tăntălăii Lloyd şi Harry, nu s-au schimbat foarte mult în douăzeci de ani.

Primul Trailer DUMB AND DUMBER TO: Lloyd și Harry Au Rămas La Fel De Tăntălăi

E greu de crezut că după atâţia ani, continuarea comediei, Dumb And Dumber, va ajunge în cinematografe. Este chiar incredibil dacă stai să te gândeşti, dar este adevărat. La douăzeci de ani de la premiera comediei fraţilor Farrelly, Jeff Daniels şi Jim Carrey, revin la rolurile celor doi tăntălăi, Harry și Lloyd. Amplasat în timp real, după evenimentele din primul film, cei doi pornesc să o găsească pe fiica lui Harry. În această nouă aventură a lor, vor face o mulțime de chestii amuzante, iar ca să demonstreze că Harry şi Lloyd au rămas la fel de idioţi, primul trailer al comediei, vine să ne încânte astăzi cu gogomăniile pe care Jim Carrey şi Jeff Daniels, le-au scornit pentru noi.

Lloyd şi Harry după douăzeci de ani în Dumb And Dumber To
Lloyd şi Harry în Dumb And Dumber To

Încă de pe vremea când filmul nu era realizat în întregime, zvonuri despre succesul peliculei în sălile de testare, promiteau că Dumb and Dumber To, va fi o parodie ce va încânta fanii filmului original pe de o parte, dar şi publicul nou. Cu toate acestea, sunt sigur că primul trailer pe care îl vedem astăzi, nu este nici pe departe ceea ce filmul oferă, mai ales că Jeff Daniels și Jim Carrey, au promis un film evaluat-R. Un trailer normal ca acesta, cu siguranță nu poate arăta cele mai bune poante ale fraţilor Farrely.

Jim Carrey şi Jeff Daniels după douăzeci de ani în Dumb And Dumber ToDumb And Dumber To

Regizorii filmului origina, frații Farrelly, produc Dumb And Dumber To, alături de Riza Aziz și Joey McFarland de la Red Granite Pictures. Ei sunt asistaţi de producătorii Charles Wessler și Bradley Thomas. Universal Pictures va distribui filmul în Statele Unite, Canada și teritoriile internaționale.
„Scenariul filmului este isteric”, a declarat de curând Jeff Daniels.
„Suntem de vârstă mijlocie şi nu ne prefacem. Important e că am rămas la fel de tăntălăi.” a mai spus actorul.

Dumb And Dumber To Poster

În timp ce sunt sigur că Jim Carrey va face un rol memorabil, sunt deosebit de încântat să îl văd pe Jeff Daniels revenind la filme de comedie.
În film mai joacă, Laurie Holden, Rob Riggle, Rachel Melvin, Kathleen Turner, Brady Bluhm și Steve Tom.
Dumb And Dymber To, va ajunge în cinematografe începând cu data de 14 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.