Primul Trailer Pentru DOLPHIN TALE 2: Filmul De Familie Plin De Speranță Şi Vibraţii Pozitive

Primul trailer pentru continuarea Dolphin Tale 2, îţi va încălzi inima şi îţi va lumina ziua, cu o nouă aventură bazată pe faptele reale inspirate din viaţa delfinul Winter, de la Clearwater Marine Aquarium.

Primul Trailer Pentru DOLPHIN TALE 2: Filmul De Familie Plin De Speranță Şi Vibraţii Pozitive

Într-o lume ce generează atât de mult de știri negative zi de zi, e bine de știut că unele filme de familie, vin să aducă lumină în inimă şi în suflet. Dolphin Tale 2, s-ar putea să nu rezolve probleme majore existenţiale, dar pentru câteva zeci de minute, vă puteţi atrage familia, într-o aventură plină de speranţă şi bunătate, în care o echipă de medici binevoitori, au grijă de animale bolnave sau rănite și incredibil de drăguțe. Acum, că Warner Bros a lansat primul trailer oficial al continuări Dolphin Tale, vă puteți bucura de drăgălăşenia şi inteligența unui delfin special.

Cozi Zuehlsdorff, Nathan Gamble şi delfinul Winter în Dolphin Tale 2

Producţia celor de la Warner Bros Pictures și Alcon Entertainment, Dolphin Tale 2, continuă povestea curajosului delfin Winter, a cărui salvare și recuperare, a depins de miraculoasa şi revoluţionara proteză, ce a devenit un simbol al speranței și al perseverenței pentru oamenii din întreaga lume, inspirând filmul de succes din 2011, Dolphin Tale. Au trecut câţiva ani de când tineri Sawyer Nelson și echipa dedicată de la Spitalul Clearwater Marine, condusă de Dr. Clay Haskett, au salvat viaţa delfinului Winter. Cu ajutorul lui Dr. Cameron McCarthy (Morgan Freeman), cel care a dezvoltat o coadă prostetică unică pentru delfinul rănit, grupul iubitorilor de animale, a reușit să salveze viața preţioasă a lui Winter.

Ashley Judd şi Morgan Freeman în Dolphin Tale 2

Cu toate acestea, lupta lor nu s-a terminat. Mama surogat a lui Winter, Panama, fiind foarte în vârstă, a murit, lăsând-o pe Winter, fără singurul coleg de piscină pe care l-a cunoscut vreodată. Cu toate acestea, pierderea lui Panama, ar putea avea repercusiuni și mai mari pentru Winter, care, în conformitate cu reglementările legale, nu poate fi adăpostita singură, căci comportamentul social al delfinilor, cere să fie în contact cu alţi delfini. Timpul este duşmanul celor de la Clearwater Marine, căci trebuie să găsească un partener pentru Winter, înainte de a pierde totul. Inspirat de fapte reale, Dolphin Tale 2 a fost filmat în totalitate la Clearwater Marine Aquarium, o instituţie nonprofit de salvare și reabilitare a animalelor, un loc pe care delfinul Winter, îl numeşte acasă.

Poster Oficial Dolphin Tale 2

Regizat de Charles Martin Smith și având în distribuţie actori ca Ashley Judd, Harry Connick Jr., Morgan Freeman, Nathan Gamble, Cozi Zuehlsdorff, Austin Stowell, Austin Highsmith și Bethany Hamilton, Dolphin Tale 2 va ajunge în cinematografe pe 12 Septembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.