DWAYNE JOHNSON Se Răzbună Pe Zei În Cele Două Trailere Noi Pentru Filmul HERCULES

DWAYNE JOHNSON Se Răzbună Pe Zei În Cele Două Trailere Noi Pentru Filmul HERCULES

Dwayne Johnson și armata sa de mercenari, luptă pentru răzbunarea celor pedepsiţi de zei şi refuză să îmbrăţişeze soarta şi numele ce i-au fost predestinate, în cele două trailere complete pentru filmul de acţiune Hercules.

Pentru cei care aşteaptă să vadă încă o bucată de acţiune cu Dwayne Johnson în filmul regizat de Brett Ratner, Hercules, iată că norocul este de partea noastră, deoarece, există două versiuni diferite ale primului trailer complet. Ambele versiuni dispun de un voinic Hercules interpretat de Dwayne Johnson, prins în capcane mult mai mari şi munți cu stânci abrupte, dar dincolo de aspectul fizic de invidiat al semi-zeului mitic și întâlnirile sale cu fiare antice și creaturi infernale, diferențele dintre cele două trailere, încep să ne convingă că Dwayne Johnson, este făcut pentru astfel de roluri.

Dwayne Johnson este Hercules

În timp ce o mare parte a narațiunii și acțiunea trailerelor, este aceeași, tonul dintre cele două clipuri, este destul de diferit. Totuşi, singurul lucru ce pare să mă deranjeze la aspectul interesant al eroului nostru, este părul său, ce uneori arată destul de ciudat. Oricum, văzând două versiuni de trailer ale aceluiași film, ajung să mă întreb, dacă produsului final, se va ridica la nivelul aşteptărilor. Revizionista versiune a mitul clasic, spusă de regizorul Brett Ratner, are loc după ce Hercules termină cele douăsprezece munci celebre, perioadă de timp în care semizeul, călătoreşte alături de un grup de mercenari, doar pentru a nu se afla cine este el cu adevărat. Dorinţa de răzbunare a lui Hercules, îl plasează pe acesta într-o luptă epică, ce îi va aduce mult dorită răzbunare, pentru uciderea violentă a familiei lui de către zei.

Poster pentru Hercules cu Dwayne Johnson

Adaptarea pentru marele ecran a romanului grafic Hercules: The Thracian Wars, pe care regizorul Brett Ratner a pregătit-o pentru MGM şi Spyglass Entertainment, mai are în distribuţie actori ca John Hurt, Ian McShane, Joseph Fiennes, Peter Mullan, Rufus Sewell, Robert Maillet și Irina Shayk.
Hercules ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe data de 25 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.