DRACULA UNTOLD: Primul Trailer Oficial În Care LUKE EVANS Devine Un Monstru Sângeros

Luke Evans este Vlad Ţepeş, un tânăr prinţ al Transilvaniei, ce din dorinţa de a-şi proteja familia şi supuşi, se lasă manipulat de o fiinţă bizară şi devine un monstru înfricoşător, în primul trailer pentru povestea de origine, Dracula Untold.

DRACULA UNTOLD: Primul Trailer Oficial

Dacă aveai impresia că ştiai tot ce era de ştiut despre povestea lui Dracula, ar fi bine să te gândeşti din nou. Încă odată, Hollywood-ul ne demonstrează că ştie să răstălmăcească o poveste ce îşi are originile la noi în ţară, o legendă ce în timp, a fost transformată într-o poveste despre apariţia faimosului vampir Dracula. Nu m-ar deranja dacă noul film, Dracula Untold, ar avea elemente istorice combinate cu unele născociri fantasy, dar atunci când povestea devine un festival de efecte speciale şi costume ce sunt parcă scoase din filmele japoneze cu samurai, (ex. – vezi dragonul de pe armura lui Vlad Ţepeş, un element simbolistic, ce încearcă lamentabil să facă legătura cu ordinul dragonilor din care făcea parte, tatăl său, Vlad Dracul) nu te poţi abţine să nu fi cât de cât, iritat. Iată că Legendary Pictures, a dezvăluit primul trailer al filmului DRACULA UNTOLD, oferindu-ne astfel şi primul poster oficial, în care LUKE EVANS, apare în rolul Prinţului din Transilvania.

Armura lui Vlad Ţepeş în filmul Dracula Untold

În timp ce personajul său, este oarecum învăluit în haine cu mult mai eroice decât cele cu care suntem noi obişnuiţi, Prințul Întunericului, poartă şi o mantie interesantă roşie. După cum vă spuneam încă de anul trecut aici, Dracula Untold, va spune o poveste interesantă, ce merge să afle originile puterilor prinţului Vlad din Transilvania, ce ulterior va deveni DRACULA, unul din cei mai renumiţi vampiri ai tuturor timpurilor. Războiul, familia și suferinţa, sunt elementele de bază ale poveștii din Dracula Untold, film ce încearcă să ne spună într-un mod bizar, povestea lui Vlad Ţepeş, un tânăr prinț transilvănean, ce face sacrificiul suprem, pentru a-şi salva soția și copilul. De fapt, Dracula Untold, sunt cronicile eforturilor unui tânăr prinț – aşa zisul Vlad Din Transilvania – care încearcă să mențină pacea cu Imperiul Otoman și se luptă pentru a menţine un echilibru între țara sa mică şi hoarda de turci ce ameninţa să invadeze Europa.

Vlad Ţepeş si fiul sau în filmul Dracula Untold

Dar atunci când armata otomană doreşte să răpească copii, pentru a-i recruta în armata lor ca şi ieniceri, Vlad, nu găseşte altă soluţie să-şi salveze fiul, decât să escaladez vârful unui munte din Transilvania, despre care țiganii locului spun că este bântuit de o putere fantastică. Deşi Vlad, nu crede în puteri supranaturale, într-o confruntare psihologică finală, urcă pe acest munte pentru a vedea dacă există vreo putere mistică, de care s-ar putea folosi pentru a învinge armata invadatoare. Cu un război brutal în fundal, multe strigăte și lupte pline de efecte speciale, regizorul Gary Shore, încearcă să ne ademenească în debutul său regizoral din lumea filmelor de lungmetraj, deși filmul său de debut, este mai mult o fantezie medievală umplută cu secvențe de luptă realizate din efecte speciale, decât o dramă istorică despre fapte reale, cum s-a crezut iniţial.

Primul poster Dracula Untold

Luke Evans este cap de afiş, alături de Sarah Gadon, Dominic Cooper, Art Parkinson, Samantha Barks, Charlie Cox, Diarmaid Murtagh, Zach McGowan, și Thor Kristjansson.
Filmul Dracula Untold, ar trebui să ajungă în cinematografe, prin 17 octombrie.


4 comentarii

  1. asa mai futui mama ei de cinematografie, sa vedem si filme bune cu greutate. suuper, de abia astept sa il vad.

  2. Sincer, ma asteptam sa arate mult mai rau, e binisor. Macar nu e o varianta dinaia cheesy 🙂 go batman :)))

  3. Damn, bine ca nu i-au pus un dragon pe piept ;))))))
    Sa fie simbolistica ''idiotilor'', sa se stie ca tatal lui facea parte din ordinul dragonilor, doar ca asta arata ca un dragon chinezesc :)))
    Interesanta viziune, da tot degeaba. Nu imi inspira nimic.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.