Filmul Sci-Fi JUPITER ASCENDING Amânat Pentru Februarie 2015

În ciuda campaniei de promovare aflată deja în plină desfășurare și a datei de lansare planificată pentru Iulie, lansarea ambiţioasei aventurii sci-fi Jupiter Ascending, a fraţilor Wachowski, a fost amânată pentru 2015.

Filmul Sci-Fi JUPITER ASCENDING Amânat Pentru Februarie 2015

Vești proaste pentru fanii fraţilor Wachowski. Blockbusterul lor din această vară, Jupiter Ascending, suferă de o amânare destul de usturătoare, fiind mutat de la data inițială de lansare din 18 Iulie, până în 6 Februarie 2015. Nu a fost dat publicităţii nici un motiv specific pentru această întârziere subită, dar avem câteva presupuneri interesante. Este o mișcare ciudată, mai ales că mai erau doar șase săptămâni până la lansarea filmului. Cel mai evident și optimist motiv ar fi faptul că fraţii Wachowski, pur și simplu nu au fost capabili să termine efectele speciale elaborate. Motiv ce pare destul de rezonabil. Totuşi, există şi șansa că oficialii de la Warner Bros, să aibă foarte puțină încredere în film celor doi fraţi, prin urmare, asta ar explica şi data nouă de lansare din luna Februarie.

Channing Tatum în Jupiter Ascending

Jupiter Ascending, este acum programat să aibă premieră în aceeași zi cu filmul celor de la Universal, Seventh Son, mult întârziatul proiect fantasy cu Jeff Bridges în rolul principal, ceea ce nu este un lucru foarte bun.
Eu totuşi mizez pe prima variantă, aceea că ambiția celor doi Wachowski, a fost puţin prea stelară pentru echipa de efecte speciale, iar imaginile fantastice ale filmului, au nevoie de mai multă muncă. Această mişcare interesantă şi bruscă, va declanșa în mod natural zvonuri despre diferite probleme ale produsului final și despre noua dată de lansare din Februarie, ce pare o dată la care studiourile nu prea vor să lanseze blockbuster-ele scumpe. Totuşi, povestea lui Jupiter, rămâne una din cele mai aşteptate aventuri sci-fi și vom avea șansa să vedem ce se întâmpla cu adevărat, atunci când aceasta va ajunge în cinematografe, pe 6 Februarie anul viitor.

Poster Jupiter Ascending

În film mai joacă, Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, James D’Arcy, Tim Pigott-Smith, și Doona Bae.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.