HARRISON FORD În Spital Pentru Că Şi-a Luxat Glezna La Filmările Pentru STAR WARS: EPISODE VII

Un eveniment nefericit de pe platourile de filmare ale producţiei Star Wars Episode VII, l-a forţat pe actorul Harrison Ford să se interneze de urgenţă într-un spital din Londra, acolo unde se filmează momentan, următoarea aventură Star Wars.

 HARRISON FORD În Spital Pentru Că Şi-a Luxat Glezna La Filmările Pentru STAR WARS: EPISODE VII

Așa cum poate ştiţi deja, filmările pentru Star Wars: Episodul VII sunt în curs de desfășurare în Marea Britanie, la super studiourile Pinewood. Un eveniment nefericit a avut loc pe platoul de filmare. Actorul Harrison Ford (Han Solo) şi-a luxat serios glezna și conform relatărilor, a fost dus de urgenţă la un spital local. O sursă a declarat că accidentul a fost provocat de de o ușa hidraulică de pe nava Millennium Falcon. Deocamdată, nu știm prea multe detalii despre acest incident, exact cum nu ştim mai nimic despre complotul viitorului film Star Wars, deşi există destule zvonuri, dar dacă e să ne luăm după declaraţiile lui Harrison Ford, personajul său Han Solo, va avea un „rol gigantic” în această mega continuare.
Disney a lansat o declarație oficială pentru a menţiona că filmările şi producţia pentru Star Wars Epsidoe VII, vor continua în timp ce Harrison Ford se va recupera în spital.

Harrison Ford în Star Wars: The Empire Strikes Back - never tell me the odds -

Iată declarația celor de la Disney:
-„Harrison Ford a suferit un accident la gleznă, în timpul unei scene de pe platourile de filmare ale filmului Star Wars: Episodul VII. El a fost dus la un spital local unde deja primește îngrijirile necesare. Filmările vor continua conform planului, în timp ce el se recuperează.”
Fă-te bine repede, mister Ford, căci continuarea aventurilor dintr-o galaxie îndepărtată, nu ar fi complete fără sarcasmul lui Han Solo.
Din moment ce filmările continuă, este evident că internarea actorului în spital, este cel mai probabil, o măsură de precauție. Dar dacă Han Solo va fi văzut că stă pe loc pentru o bună parte a filmului, acum știm de ce.

Han Solo Poster - Star Wars: Episode VII

Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley vor străluci în Star Wars: Episode VII.
Continuarea extrem de anticipată regizată de J.J. Abrams, este programată pentru lansare pe 18 Decembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.