KYLIE MINOGUE Alături De DWAYNE JOHNSON În Thrillerul SAN ANDREAS

Cântăreaţa şi actriţa Kylie Minogue, se alătură distribuţiei din thrillerul San Andreas, următoarea producţie a fabulosului Dwayne Johnson, în care acesta va încerca să supravieţuiască unui cutremur devastator.

KYLIE MINOGUE Alături De DWAYNE JOHNSON În Thrillerul SAN ANDREAS

Dwayne Johnson a postat pe extrem de popularul său cont de Twitter, o imagine cu cântăreaţă Kylie Minogue, care s-a alăturat distribuţiei din filmul San Andreas. Thriller-ul de acțiune, îl reuneşte pe Dwayne Johnson cu regizorul Brad Peyton și producător Beau Flynn, în urma colaborării lor ce a avut loc la realizarea filmului Journey 2: Mysterious Island. Deşi acţiunea filmului, este plasată în California, aproape toate scenele filmului San Andreas, vor fi turnate în Australia, pe lângă The Gold Coast, Brisbane şi Queensland.

Dwayne Johnson pe platourile de filmare ale filmului San Andreas
Dwayne Johnson pe platourile de filmare ale filmului San Andreas

Producţia, are locaţii stabilite şi în Los Angeles şi San Francisco, în film fiind vorba despre faimoasa falie instabilă, numită San Andreas, o falie transformă, situată între plăcile Pacificului și Nord America, având o lungime de 1300 km. Cu falia San Andreas, se asociază cutremure ce ating magnitudine de până la 8,1 pe scara Richter și care cauzează deplasări de suprafață de până la 7 m. Complotul filmului se concentrează pe un cutremur masiv ce lovește California, dar şi pe căutarea disperată a unui pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi ale fostei sale soţii (Carla Gugino), ce vor încerca împreună, să o salveze pe singura lor fiică.

Dwayne Johnson realizând o cascadorie pe platourile de filmare San Andreas

Producţia San Andreas, este deja văzută ca o proprietate ce are potențial de franciză, iar dacă e aşa, înseamnă că cei de la New Line, intenționează să dezlănțuie o serie de cutremure serioase pe Coasta de Vest. Pentru acest rol, Kylie Minogue, va ajunge în ţara sa de origine, pentru a filma câteva scene ale filmului în care ea, va apărea într-un rol secundar, încă nedezvăluit.

Dwayne Johnson şi Kylie Minogue în thrillerul San Andreas

San Andreas, va fi regizat de Brad Peyton pe baza unui scenariu scris de Carey şi Chad Hayes, iar actorii Archie Panjabi, Art Parkinson, Carla Gugino şi Alexandra Daddario se regăsesc la rândul lor în distribuţia acestui film, ce va fi lansat în versiune 2D şi 3D, anul viitor în luna Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.