Legendary Pregăteşte O Ecranizare A Seriei De Jocuri Cu Zombi DEAD RISING

Legendary Pregăteşte O Ecranizare A Seriei De Jocuri Cu Zombi DEAD RISING

Seria de jocuri video realizată de Capcom, Dead Rising, în care te lupţi cu hoardele de zombie, devine un film de lung metraj, ce va avea un subiect asemănător cu celebrele jocuri.

Dead Rising, a fost un titlu de debut pe Xbox 360 si a fost primul joc ce a avut o mare influență în multe din filmele ulterioare cu zombie. Ultimul joc al seriei, Dead Rising 3, a debutat pe Xbox de abia toamna trecută, dar în timp ce jocurile au deja o puternică influenţă asupra industriei cinema, nu e de mirare că oficialii de la Capcom, vor să completeze cercul cu un film de lung metraj. Ceea ce este surprinzător este modul în care acest film se va lansa. Cei de la Legendary, vor finanţa si vor produce filmul, dar acestă producţie, nu va avea parte de o lansare clasică în cinematografe. Filmul Dead Rising, va fi lansat digital și se va lansa în primul rând, pe serviciul Sony: Crackle, un serviciu de media streaming, deocamdată, exclusiv cu producţii Sony.

DEAD RISING sexy Zombie

Lorenzo di Bonaventura, producător al seriei Transformers, va produce executiv filmul, iar Tim Carter va scrie și in acelasi timp, va produce, împreună cu Tomas Harlan. Deocamdată, nu există nici un regizor ataşat acestui proiect. Carter și compania lui Harlan, Contradiction Films, este aceeași companie ce a realizat şi seria digitală lansată pe youtube, Mortal Kombat: Legacy.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.