Primele Imagini Oficiale Din MAD MAX: FURY ROAD Cu TOM HARDY Şi CHARLIZE THERON

În sfârşit avem o dovadă vizuală oficială că noul film Mad Max: Fury Road este real, iar în primele imagini din mult aşteptatul film al regizorului George Miller, Tom Hardy, Charlize Theron şi Nicholas Hoult, arată al naibii de bine.

Primele Imagini Oficiale Din MAD MAX: FURY ROAD Cu TOM HARDY Şi CHARLIZE THERON

Regizorul George Miller, a revenit la seria de filme post-apocaliptice, cu această nouă producţie Mad Max, ce s-a filmat timp de șapte luni, în Namibia, asta după o serie de întârzieri ce au avut loc, ba din cauza vremii, ba din cauza unor diferenţe de creaţie între studio şi regizor. Mad Max: Fury Road, a fost inițial programat să înceapă producția în noiembrie 2011, iar după ce filmul a intrat în cele din urmă în producţie, a fost stabilită şi o dată de lansare, destul de îndepărtată: 15 mai 2015. Totuşi, pentru o producţie atât de masivă, deocamdată ştim destul de puţine despre povestea oficială a filmului. În ciuda faptului că lansarea lui Mad Max: Fury Road, este încă destul de departe, iată că avem parte de primele imagini lansate oficial.

Nicholas Hoult în Mad Max: Fury Road
Charlize Theron în rolul Imperator Furiosa din Mad Max: Fury Road
Charlize Theron şi Nicholas Hoult în Mad Max: Fury Road

Un lot de imagini senzaţionale din Mad Max: Fury Road, confirmă faptul că acest film va fi absolut nebunesc. Nicholas Hoult este aproape de nerecunoscut, în timp ce peisajul distopic este umplut de o mulţime de vehicule periculoase și personaje schematice. George Miller descrie filmul ca pe o secvență de urmărire contra cronometru, o urmărire ce începe chiar de la startul filmului și continuă aproximativ 110 minute. Bazându-ne pe ceea ce vedem în aceste prime imagini, această urmărire uriaşă, cu siguranţă nu va fi plictisitoare.
-„Am vrut să spun o poveste liniară, o cursă ce are startul la începutul filmului și continuă pentru 110 minute.” a declarat regizorul. El a mai adăugat că Mad Max: Fury Road, implică puține efecte digitale și chiar mai puţine dialoguri, având o puternică componentă de acțiune, foarte intensă, punând pe locul secund, personajele relevante.

Tom Hardy în rolul Max Rockatansky din Mad Max: Fury Road
 Tom Hardy în rolul Max Rockatansky din Mad Max: Fury RoadUrmarire în Mad Max: Fury Road

Se pare că Miller, a avut această idee încă din anul 2000, doar că i-a luat aproape un deceniu pentru a ajunge în stadiul de producţie. Reacţiile timpurii de la un test de vizionare a filmului, au fost destul de amestecate, dar filmul a fost probabil încă necizelat, în acel moment. Personal sunt foarte intrigat de ideea de a vedea o singură urmărire pe tot parcursul filmului, iar perspectiva de a o vedea pe Charlize Theron jucând un personaj numit „Imperator Furiosa”, este de-a dreptul fabuloasă.

Max Rockatansky şi antagonista Imperator Furiosa.

Entertainment Weekly, a lansat şi o copertă specială dedicată celor două personaje principale ale filmului: Max Rockatansky şi antagonista Imperator Furiosa.
În film mai joacă, Riley Keough, Zoe Kravitz, Courtney Eaton, Roşie Huntington-Whiteley, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, și Abbey Lee Kershaw.
Mad Max: Fury Road, va ajunge în cinematografe pe 15 Mai 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.