MARK HAMILL Ne Arată Înfăţişarea Personajului LUKE SKYWALKER, Din STAR WARS EPISODE VII

Dacă te-ai întrebat vreodată cum va arăta personajul LUKE SKYWALKER, în Star Wars: Episode VII, vei găsi astăzi răspunsul, în prima imagine cu noua înfăţişare a actorului Mark Hamill.

Știm cu toții ştim cum arata, la 62 de ani, actorul Mark Hamill, dar, sunt sigur că toţi fanii Star Wars s-au întrebat la un moment dat, cum va arăta oare, personajul interpretat de acesta, Luke Skywalker, la treizeci de ani de la ultima sa aventură în Return Of The Jedi. În timp ce actorul Mark Hamill, încă aşteaptă să înceapă filmările pentru partea sa de poveste din Star Wars: Episode VII, el îndeplineşte anumite sarcini legate de Star Wars pentru cei de la Disney. Actorul este prezent în Orlando, Florida, pentru sărbătoarea Star Wars Weekends la Walt Disney World, unde a pozat cu o sabie laser, oferind fanilor o idee a ceea ce va ajunge în cinematografe pe data de 18 Decembrie 2015. În vârstă de 62 de ani, actorul se joacă cu o sabie laser, alături de maestrul Jedi, Mickey Mouse. Iar dacă ar fi să-i adăugăm şi o pelerină, ar arăta exact cum ar trebui să arate personajul său în Episodul VII.

Luke Skywalker şi R2-D2 într-o ilustraţie alternativă pentru o carte din universul extins Star Wars

Desigur, cu producția Star Wars: Episode VII în curs de desfășurare, actorul Mark Hamill a fost aruncat nu doar în filmul mult aşteptat, ci şi în centrul atenției mass-media şi a întregii lumi. Într-un interviu recent, el vorbește despre trilogia originală, reacția sa la trilogia prequel şi despre implicarea lui, în noul trio de filme, ce urmează să apară în cinematografe, anul viitor, dar şi despre dieta pe care actorul a trebuit să o ţină şi mai ales despre ce l-a motivat să ajungă într-o formă mai bună. În timp ce această ştire, nu oferă prea multe din complot sau din viitoarele aventuri ale personajului său, măcar avem o idee despre look-ul pe care Mark Hamill îl va avea în Star Wars Episode VII.

Mark Hamill (Luke Skywalker) şi Mickey Mouse Jedi la Disney World

După cum se vede şi în imagine, actorul a ţinut o dietă destul de drastică, iar combinaţia cu antrenamentele susţinute, au făcut din el un cetățean senior ce este gata să ia în piept Imperiul, sau orice alt personaj negativ, în noile filme Star Wars.
Iată ce a declarat actorul despre pregătirea sa:
-„Mi-am schimbat dietă şi am început să lucrez foarte mult la sală. Dar astea sunt lucruri normale, ce au fost necesare. Deocamdată, am vizitat toate departamentele, am ”inspectat” toată garderoba din viitoarele filme și am văzut aproape toate creaturile din departamentul de creaţie. Am întâlnit toți actorii din distribuţie şi am văzut cum tehnicienii, artiști şi producătorii, lucrează din greu la toate lucrurile noi fantastice, ce vor lăsa publicul cu gura căscată. Vă spun sincer, atunci când vezi ce eforturi mari se fac pentru acestă nouă trilogie, te gândeşti că o simplă dietă şi efortul de ajunge în forma necesară rolului meu, sunt lucruri foarte mărunte. Probabil, de asta mi-a fost atât de uşor.”

Majoritatea distribuţiei din Star Wars Episode VII, într-un poster inedit, făcut de fani

Iar ca bonus, aveţi mai jos, filmuleţul în care Luke Skywalker, se întâlneşte cu maestrul Jedi, Mickey Mouse. Star Wars Episode VII,
a început deja filmările în Marea Britanie la Pinewood Studios și în
deșertul din Abu Dhabi. J.J. Abrams este cel ce conduce această mega
producţie, după un scenariu conceput de Lawrence Kasdan și Abrams.
Kathleen Kennedy, Abrams și Bryan Burk produc filmul, iar John Williams
revine în calitate de compozitor. Filmul va ajunge în cinematografele
din jurul lumii, pe 18 Decembrie 2015. 

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.